Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Champions League: Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας
Spread the love

Ο αγώνας μεταξύ Χιρόνα και Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο γύρο του UEFA Champions League θα διεξαχθεί σ στο Estadi Montilivi.

Μέτα την ήττα από την Παρί με το αυτογκόλ Γκατσανίγκα η Χιρόνα κινδυνεύει να σπάσει πολλά αρνητικά ρεκόρ , Πάντως πάλεψε στο προηγούμενο ματς και εκεί που όλα έδειχναν πως οι Παριζιάνοι πάνε για φοβερή γκέλα, ήρθε το αδιανόητο λάθος του Γκατσανίγκα, ο οποίος πήγε να μπλοκάρει τη σέντρα του Μέντες αλλά είδε την μπάλα να του φεύγει κάτω από τα πόδια και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Έχει πετύχει τρία αυτογκόλ σε δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής – ήδη τα περισσότερα από μία ομάδα σε μία σεζόν – και κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ισπανική ομάδα που θα έχει ήττες σε κάθε έναν από τους τρεις πρώτους αγώνες του Champions League.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβα θα φτάσει στην Καταλονία χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της με ισπανικές ομάδες, από τότε που κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1969 – ο μοναδικός της σημαντικός ευρωπαϊκός θρίαμβος μέχρι σήμερα.

Στο προηγούμενο ματς έχασε εύκολα με 3-0 εκτός έδρα από την Μάντσεστερ Σίτι δεχόμενη 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο

Ανάλυση & Στατιστικά

1. Χιρόνα
◦ Σκοράρει κατά μέσο όρο 1.2 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 1.5 γκολ. Η ομάδα βρίσκεται σε μέτρια φόρμα με πρόσφατα αποτελέσματα όπως η ισοπαλία 1-1 με τη Celta και η ήττα 2-0 από τη Valencia.
◦ Στους τελευταίους 10 αγώνες, έχει ποσοστό 90% σε αγώνες με πάνω από 1.5 γκολ και 50% σε αγώνες με πάνω από 2.5 γκολ​

2. Σλόβαν Μπρατισλάβας
◦ Σκοράρει 1.93 γκολ ανά αγώνα φέτος, ενώ στους εκτός έδρας αγώνες, το 75% αυτών είχε πάνω από 2.5 γκολ. Η πρόσφατη φόρμα της ομάδας περιλαμβάνει μια μεγάλη ήττα με 4-0 από τη Manchester City, αλλά και μια σημαντική νίκη 4-2 επί της Michalovce​

Προβλέψεις
• Νίκη Girona: Οι πιθανότητες νίκης για τη Χιρόνα είναι υψηλότερες, δεδομένου του πλεονεκτήματος έδρας.
• Πιθανό Σκορ: 2-1 υπέρ της Χιρόνα με πιθανότητα και για πολλά γκολ, δεδομένου του ιστορικού των δύο ομάδων σε αγώνες με πάνω από 1.5 γκολ

Πρόταση : 1

(Visited 17 times, 17 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x