Spread the love

Πιο σταθερή και περισσότερο άνετη βαθμολογικά η γηπεδούχος Τζένοα υποδέχεται τη ντεφορμέ Λέτσε που “καίγεται” για βαθμούς…

 

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία έφερε η Τζένοα τη περασμένη Παρασκευή με το 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Κάλιαρι. Ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτο του δευτερου ημιχρόνου με τον Γαλλο Μαξουελ Κορνέ ενώ έχανε από το 18’. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη κι αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει ήταν η Τζένοα

Ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ είχε φέρει αμέσως πριν κόντρα στην Εμπολι εντος έδρας. Με αυτές τις δύο ισοπαλίες συν την ήττα 1-0 από την Ιντερ που είχε προηγηθεί, μετράει τρία ματς χωρίς νίκη, τελευταίο τρίποντο το 2-0 εντος με Βενετσια στις 17 Φλεβαρη.

Δέκα βαθμοί χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη τους “γκριφόνι” του Πατρικ Βιεϊρά που δεν μοιάζουν να ανησυχουν για την ώρα σε σχέση με την παραμονή τους στην κατηγορια. Πρόβλημα οι απουσίες των επιθετικογενών Εκουμπαν Κορνέ, Βιτινια και Μεσίας , εκτος και ο χαφ Θόρσμπι.

Από την πλευρά της η Λέτσε του έμπειρου κοουτς Μάρκο Τζανπάολο δυσκόλεψε πολύ τη Μίλαν το περασμένο Σάββατο, προηγήθηκε μάλιστα με 2-0 με τα γκολ του Κριστοβιτς (7’-59’), ηττήθηκε τελικά με 3-2 εντος έδρας δεχομενη τρια γκολ σε 13 λεπτά (68’-81’)

Η απογοήτευση ήταν λογική όχι τόσο για το βαθμό δυσκολίας του αγωνα κι ας ήταν εντός έδρας αλλά κυρίως από τον τρόπο που σχεδόν … κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος, ‘έγιναν πεντε τα σερι ματς που δε νικάει. Το θετικό είναι πως επανήθλε στο σκοράρισμα σε αυτό το ματς μετά από τέσσερις σερι αγωνιστικές που είχε μείνει …άκαπνη! Χωρίς προβλήματα απουσιών ο κόουτς Τζανπάολο.

Στατιστικα:

Από 5 συνεχομενα Under 2.5 προέρχεται η Τζένοα

6/7 πρόσφατα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι κανουν 2-3 γκολ

Under 2.5 τα 5/6 προσφατα της Τζενοα στην έδρα της

4/5 Under 2.5 πρόσφατα στο πρωτάθλημα η Λέτσε

5/7 N/G στις τελευταίες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι

5 αγωνιστικές χωρίς νίκη η Λέτσε (έρχεται από τρεις σερί ηττες)

G/G και Over 2.5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς

Προϊστορια:

Κυριαρχία Τζένοα όταν παίζουν στο “Λουίτζι Φεράρις” (11-6-1)

Πιθανές ενδεκάδες:

Τζένοα: Λεάλι – Νόρτον-Κάφι, Ντε Βίντερ, Βάσκες, Μαρτίν – Φρέντρουπ, Μπάντελι – Τζανόλι, Έκατορ, Μιρέτι – Πιναμόντι

Λέτσε: : Φαλκόνε – Γκιλμπέρ, Μπασκιρότο, Ζαν, Γκάλο – Κουλιμπαλί, Μπερίσα, Χέλγκασον – Πιερότι, Κρίστοβιτς, Τετέ Μορέντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Θεωρητικό φαβορί στην έδρα της η Τζενοα, σύμμαχος και η παράδοση αλλά οι απουσίες προβληματίζουν, θα πάμε σε εναλλακτικά σενάρια και με το δεδομένο του μεγαλύτερου κινήτρου της Λέτσε

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ / σκορερς Πιναμοντι, Κριστοβιτς

(Visited 241 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x