Spread the love

Στην Opap Arena, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα τελικό για την ίδια.

Ο Β Γύρος των πλέι οφ ξεκινάει για την ΑΕΚ η οποία μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει τίποτα σε τρία ματς, χάνοντας και τα τρία ματς που έχει παίξει.

Μέσα σε όλα, σε αυτό το ματς θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες.Μουκουντι και Μαρσιάλ πήραν κόκκινη στα γεγονότα του Καραϊσκάκη,στο τέλος του αγώνα,ενώ εκτός θα είναι και ο Λιουμπισιτς.Παραλληλα,εκτός είναι και ο  Αλμέιδα αλλά και ο βοηθός του Βέγκα.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, με  τη νίκη  επί της ΑΕΚ,την προηγούμενη αγωνιστική,κατάφερε  να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα και μένουν τρεις αγωνιστικές και ο τελικός του Κυπέλλου για μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει μαζί του, Ορτέγα,Ορτα , Κωστουλα που είναι τραυματίες και τους τιμωρημένους Πασχαλάκη–Κάρμο.

Υπάρχουν σκέψεις για συμμετοχή Παπακανέλλου στο αρχικό σχήμα ,αλλά όχι πολύ μεγάλο ροτέισον.

Βασικός ο Ελ Κααμπί και η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εσε-Τσικίνιο-Ντανι με αουτσάιντερ Μουζακίτη.Λογικα Ροντινέι θα είναι δεξί Μπακ.

Προϊστορία: Φέτος ,ο Ολυμπιακός νίκησε 0-1 στην κανονική περίοδο ,ενώ στο Κύπελλο και τη ρεβάνς του 6-0 η ΑΕΚ νίκησε με 2-0.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς το οποίο είναι σημαντικό για την ΑΕΚ που κυνηγάει τη δεύτερη θέση αλλά και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα η οποία που ειδικά με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι όπως στο Κύπελλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ ημίχρονο../Under 9.5 κόρνερ, Σκόρερ Λαμέλα-Ελ Κααμπί

 

(Visited 348 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x