Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς-φιέστα για τον Ολυμπιακό και κάτι σαν τελικός για τον”Δικέφαλοτου Βορρά”.
Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το Πρωτάθλημα που είναι το 48ο στην ένδοξη ιστορία τους έχοντας 14 πόντους διαφορά από τον αντίπαλο τους.
Στα πλέι οφ μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς που έχουν παίξει με μοναδική ήττα από τον αποψινό τους αντίπαλο στην Τούμπα. Στο τελευταίο ματςε νίκησαν με 2-0 στην OPAP Arena.
Εκτός αποστολής είναι οι Κάρμο-Πασχαλάκης- Ορτα-Κωστούλας.
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, προέρχεται από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1. Μία νίκη η οποία τον έφερε τρίτο και στο -1 απο τους “Πράσινους” και τη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα προκριματικά.
Οζντόεφ και Ντεσπότοφ είναι κανονικά στην αποστολή.
Προϊστορία: 7-1-3 ,2-1 στον πρώτο γύρο.
Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του στη φιέστα, ο ΠΑΟΚ θα καίγεται και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο, U 9,5 κόρνερ. Γκολ Γιάρεμτσουκ-Κωνσταντέλιας. , Πέναλτι στο ματς.