ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Primera Division: Ντεπόρτες Ικίκε – Κόλο Κόλο

Primera Division: Ντεπόρτες Ικίκε – Κόλο Κόλο
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Τιέρα Ντε Καμπεόνες» του Ικίκε, με την τοπική Ντεπόρτες να προσπαθεί να συνέλθει και να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή πάντως που η πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο προσπαθεί και αυτή να ανακάμψει από τους αποκλεισμούς στην φάση των ομίλων του κυπέλλου και του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Να σημειωθεί, πως οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν την συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτές από την 4η ως και την 7η θέση πηγαίνουν στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις δύο τελευταίες. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, ακολούθως οι περισσότερες νίκες και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Ντεπόρτες Ικίκε, με πιο πρόσφατη το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Κομπρεσάλ, με το οποίο εδραιώθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και γενικότερα στην επικίνδυνη ζώνη. Αποκλεισμός επίσης και στο κύπελλο της Χιλής, καθώς τερμάτισε στην 4η και τελευταία θέση στον 1ο όμιλο με αντιπάλους μάλιστα τρεις ομάδες της 2ης κατηγορίας, την Αντοφαγκάστα, την Κομπρελόα και την Κοπιαπό.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα για την Κόλο Κόλο, βλέποντας την πρωταθλήτρια Χιλής να προσπαθεί να ανακάμψει, όντας στην 9η θέση και το -1 από την πρώτη εξάδα, μετά το 4-1 φιλοξενώντας την συμπολίτισσα Ουνιόν Εσπανιόλα και το 1-0 στην έδρα της Λα Καλέρα. Αποτυχία πάντως σίγουρα η 2η θέση στον 2ο όμιλο του κυπέλλου και ο αποκλεισμός της, έχοντας αντιπάλους τη νεοφώτιστη Ντεπόρτες Λιμάτσε και δύο ομάδες της 2ης κατηγορίας, την Σαντιάγκο Γουόντερερς και την Ουνιόν Σαν Φελίπε.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεπόρτες Ικίκε, μία για την Κόλο Κόλο και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Τιέρα Ντε Καμπεόνες».

Η ουραγός Ντεπόρτες Ικίκε προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, ενώ δείγματα ανάκαμψης για την Κόλο Κόλο, ενώ άγνωστο αν προλάβουν να επιστρέψουν στην πρωταθλήτρια οι διεθνείς.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.566 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x