Στο Audi field ,η Ζάλτσμπουργκ κοντράρεται με την Αλ Χιλάλ για την δεύτερη αγωνιστική .
Οι Αυστριακοί έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα επικρατώντας ,στην πρεμιέρα, της Πατσούκα με 2-1 . Ονισίβο και Γκολούκ χάρισαν τη νίκη σε ένα ματς που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες λόγω κακοκαιρίας.
Νεανική ομάδα για τον κόουτς Λέτς που κάνει μία μίνι προετοιμασία εν όψει προκριματικών για τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν αρκετές απουσίες, αλλά πολύ ταλέντο δε .
Η Αλ Χιλάλ, από την άλλη, πήρε την ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ και το 1-1 να καταγράφεται απο το Νέβες.. Τρομερό παιχνίδι απο το κίπερ Μπόνο που έπιασε και πέναλτι στο 92. Δύο προβλήματα έχει ο Ιταλός κοουτς, Σιμόνε Ιντζάγκοι ,καθώς ο σκόρερ Μίτροβιτς και ο μέσος Κάιο θα είναι εκτός.
Οι Σαουδάραβες είναι εξαιρετική ομάδα ,με καλό πλάνο του προπονητή και εμεπειρία παικτών όπως είναι οι Νεβες-Κανσέλο-Σάβιτς.
Πιθανές ενδεκάδες
Ζάλτσμπουργκ: Τζαβετζίσκι-Κράτζιγκ-Γκαντου-Μπαιντου Σ-Μέλμπεργκ-Μπαιντού Ε-Μπίντστρουπ-Σουίζμπάχερ- Γκλουκ-Νενε-Ράτκοφ
Αλ Χιλάλ: Μπόνο-Κανσέλο- Λόντι-Αλί Λαγιαμί-Κουλιμπαλι-Νέβες-Κανο-Μίλίνκοβιτς Σάβιτς-Μάλκολμ- Αλ Νταουσάρι-Λεονάρντο.
Στατιστικά
- Τέεσσρα από τα πέντε επίσημα ματς της Ζάλτσμπουργκ έχουν επιβεβαιώσει το over 2.5
- Τρία σερί ματς για την Αλ Χιλάλ επιβεβαίωσαν το σύνολο τερμάτων 2-3.
Προϊστορία: Δεν έχουν ξαναπαίξει.
Εκτίμηση: Η Ζαλτσμπουργκ είναι ομάδα με ταλέντο αλλά κενά στην άμυνα , η Αλ Χιλάλ είναι πιο συγκροτημένη..
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ -over