Ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Ουιντάντ και Αλ Αΐν σήμερα (26/06, 22:00), αφού και οι δύο έχουν μηδέν βαθμούς και έχουν ήδη αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Η Ουιντάντ Καζαμπλάνκα σε όλη την σεζόν πέτυχε στο πρωτάθλημα 45 τέρματα ενώ δέχθηκε 27 και ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα για 14 παιχνίδια, από τα οποία τα 6 ήταν ισοπαλίες. Στα δύο παιχνίδι που έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα και έχει δεχθεί έξι. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε από την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τα γκολ των Φόντεν και Ντοκού.
Στο δεύτερο παιχνίδι έχασε ξανά, αυτή την φορά από την Γιουβέντους, με 4-1 και δύο γκολ του Γιλντίζ, ενώ οι «μπιανκονέρι» οδηγούσαν το ματς από το 6’ με ένα αυτογκόλ του Μπουτουιλ και ο Βλάοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του ματς. Από το σημερινό παιχνίδι είναι αμφίβολος ο Μουφί, ενώ εκτός είναι ο Μπουχέτα.
Από την άλλη, η Αλ Αΐν είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει καταφέρει α πετύχει ακόμα γκολ με 11 στο παθητικό της. Στο πρώτο παιχνίδι δέχθηκε πέντε από την Γιουβέντους και στο δεύτερο έξι από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και στα δύο παιχνίδια δεν κατάφερε να μπει ποτέ στον αγώνα ουσιαστικά. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για το σημερινό παιχνίδι.
Επτά συνεχόμενα ματς αήττητη η Αλ Αΐν πριν από τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύο ήττες με κάτω τα χέρια τα ματς στην διοργάνωση και N/G. Από την άλλη, οι Μαροκινοί μετράνε 5 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και έξι N/G στα οκτώ πιο πρόσφατα.
Προϊστορία: Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και σήμερα θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς.
Στατιστικά:
-
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο «Audi Field» της Ουάσιγκτον
-
Η Ουινταντ έχει 5 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της
-
έξι N/G στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς οι Μαροκινοί
-
N/G τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Αλ Αΐν
-
Over 5,5 και οι δύο αναμετρήσεις της Αλ Αΐν στη διοργάνωση
Πιθανές ενδεκάδες:
-
Ουιντάντ: Μπεναμπιντ, Μουφι, Μεγιερς, Μπουτουιλ, Φερέιρα, Αζίζ, Λορτς, Ζεμραουι, Αμραμπατ, Μουμπαρικ, Ομπενγκ
-
Αλ Αΐν: Πατρίσιο, Αμπαμπι, Καρντόσο, Κουαντιο, Ερικ, Παλάσιος, Ναντερ, Παρκ, Κακου, Ραχιμι, Λαμπα
Πρόταση: under 2.5