ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Serie B: Βίλα Νόβα – Γκοϊάς

Serie B: Βίλα Νόβα – Γκοϊάς
Spread the love

Ντέρμπι μίσους στο «Ονέσιο Μπρασιλέιρο Αλβαρένγκα» ή αν προτιμάτε «ΟΜΠΑ» της Γκοϊανίας, ανάμεσα στην 9η, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, Βίλα Νόβα και την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, συμπολίτισσα της Γκοϊάς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Σπουδαίο «διπλό» την περασμένη εβδομάδα στο Μπελέμ σε βάρος της τοπικής Παϊσαντού, με το οποίο η Βίλα Νόβα όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ήττες στο «ΟΜΠΑ», μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2), από την Βόλτα Ρεντόντα και την Κοριτίμπα, αλλά και γιατί έμεινε ταυτόχρονα σε τροχιά ανόδου. Στην 9η θέση βέβαια του βαθμολογικού πίνακα, με το τρίποντο όμως στο Μπελέμ να την φέρνει στο -4 από την πρώτη τετράδα. Επιστροφή όμως στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και για την Γκοϊάς, με το αγχωτικό 2-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Οπεράριο, με το οποίο διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη μάλιστα στο σημερινό ντέρμπι μίσους, θα βάλει πλάτη την Κοριτίμπα και θα περάσει στην κορυφή.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Βίλα Νόβα και τέσσερις ισοπαλίες, σε εννέα αναμετρήσεις της την τελευταία δεκαετία στο «Ονέσιο Μπρασιλέιρο Αλβαρένγκα», σε όλες τις διοργανώσεις (2η κατηγορία της Βραζιλίας, τοπικό πρωτάθλημα Γκοϊάνο).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου σε ντέρμπι μίσους της Γκοϊανίας, στο οποίο η φόρμα ή το momentumαν προτιμάτε των ομάδων, η βαθμολογική τους θέση, οι απουσίες παικτών και η προϊστορία, περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.063 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x