Spread the love

Στο γήπεδο της Τούμπας  ο  ΠΑΟΚ  κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ  για την πρώτη αγωνιστική της League Phase  του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, μιας και ενώ ξεκίνησε με τρία στα τρία  στο Πρωτάθλημα, η συντριβή στο Κύπελλο απο τον Λεβαδειακό  ακολούθησε και το 0-0 ,εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Στην Ευρώπη είχε  θετικά αποτελέσματα  ,αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τη Ριέκα εκτός, όπου έχασε με 1-0. Είχε φέρει 0-0 με την Βόλφσμπεργκερ, εντός, ενώ κέρδισε 0-1 στην Αυστρία , παράλληλα έχασε στην Κροατία (1-0)  και στη ρεβάνς έβαλε 5 (5-0).

Εκτός είναι ο Πέλκας που χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι και την διακοπή.

Η Μακάμπι ξεκίνησε απο το Τσάμπιονς Λιγκ  όπου αποκλείστηκε απο την Πάφο με ισοπαλία εκτός (1-1) και ήττα εντός στην ουδέτερη Τόπολα για να ακολουθήσει η πρόκριση, με δύο νίκες επί της Χαμρουν και εν συνεχεία ο αποκλεισμός της Ντινάμο Κιέβου(3-1 εντός και ήττα 1-0 στη ρεβάνς).

Ακολούθησαν τέσσερα ματς στο Πρωτάθλημα με ισάριθμες νίκες.

Αγωνιστικά ο Μολδαβός μεσοεπιθετικός Ιον Νικολαέσκου έμεινε εκτός , καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η αποστολή της Μακάμπι:

Τερματοφύλακες: Γκεράφι, Μελίκα, Μισπάτι
Αμυντικοί: Ρεβίβο, Χεϊτόρ, Καμαρά, Ασαντέ, Σλόμο, Γκρόππερ, Μπεν Χαρούς, Μπεν Χάμο
Μέσοι: Αντράντε, Μπέλιτς, Λέντερμαν, Σισοκό, Νόι, Σαχάρ, Πέρετζ
Επιθετικοί: Γιεχεκζέλ, Μαλέντε, Μαντμόν, Βαρέλα, Αμπού Φαρχί, Νταβίντα

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Παβλένκα-Μπαμπα-Λόβρεν-Κεντζιόρα-Σάστρε-Οζντόεφ-Μειτέ-Τάισον-Κωνσταντέλιας-Ζίφκοβιτς-Γιακουμάκης

Μακάμπι: Μισπάτι-Ασαντέ-Καμαρά-Σολομο-Ρεβίβο-Σισοκό- Μπέλιτς-Πέρετζ-Νταβίντα-Μάντμον-Μαλέντε

 

Προϊστορία: Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπαίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ  απέναντι στην Μακάμπι και είχε χάσει με 1-2 αγωνιστικά αλλα στα χαρτιά και λόγω  της αντικανονικής συμμετοχής του Λιάσου  Λουκά (έπαιξε σαν αλλαγή  αν και ήταν τιμωρημένος)  έχασε με 0-3 .. Στη Ρεβάνς στο Ισραήλ το  1-0 σφράγισε  τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στατιστικά: 

  • Εξι σερί  no goal ,εντός έδρας έχει  ο ΠΑΟΚ
  • Τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μακάμπι επιβεβαίωσααν το no goal

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά ,ενώ η Μακάμπι έχει βρει ισορροπία στα τελευταία ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Το Χ ημίχρονο (2.18)είναι μία εξαιρετική λύση υπό την έννοια της πρεμιέρας και του άγχους. Από κει και πέρα η Μακάμπι είναι άκρως επιθετική ομάδα που θα θελήσει να βγάλει ρίσκο..Γκολ γκολ και σκόρερ  Πέρετζ(4.25)-Καμαρά(6.00)

 

(Visited 211 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x