Spread the love

Bιετνάμ- Ινδονησία

 

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το Βιετνάμ, όντας αήττητο στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει, είτε φιλικά ,είτε επίσημα(3-3-0) . Οπως και να έχει πάνττως, είναι στην πρώτη θέση του ομίλου των προκριματικών ,όντας και στο +2  από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,Ταιλάνδη και Μαλαισία που έχουν 9 βαθμούς. Το παιχνίδι θα γίνει μάλιστα ,στο Αλ Μακτούμ του Ντουμπάι  εκεί όπου το 2019  η ομάδα κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του AFC Asian Cup 2019,απκλείοντας την Ιορδανία με την οποία έπαιξε και στις 31-5. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ενγκουγιέν Τιεν Λινχ  της Μπίνχ Ντουόχ.

 

Η  Ινδονησία, είναι χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μετρώντας 8 νίκες και μία ισοπαλία σε επίσημα και φιλικά, το πιο πρόσφατο στο 2-2 με την Ταιλάνδη ,εκτός έδρας.Ομάδα που έχει επιθετικές αρετές  αλλά πολλά κενά στο κομμάτι της άμυνας εκεί που δέχεται εύκολα γκολ,ενώ 5 απο τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχουν επιβεβαιώσει το γκολ γκολ. 

 

Προϊστορία:  1-4-0 η προιστορία ,τελευταία κόντρα το 2016(2-2)

Εκτίμηση: Απόλυτο και ξεκάθαρο  φαβορί οι γηπεδούχοι 

 

                                                   ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

Κίνα-Φιλιππίνες

 

Το ματς γίνεται στο Αλ Σαριάχ  και οι Κινέζοι απόλυτα και χωρίς ενδοιασμούς θέλουν τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία θέλει τη νίκη πάση θυσία,  απέναντι στις Φιλιππίνες που  στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε πάρει ισοπαλία (0-0) .Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έχει παίξει  η τυπικά γηπεδούχος είχε κερδίσει  με 7-0, εκτός έδρας το Γκουάμ και σήμερα θέλει τη νίκη πάση θυσία με οποιοδήποτε  σκορ για να περάσει ως δεύτερη. 

Από την άλλη, οι Φιλιππίνες έχουν κερδίσει Μαλδίβες και Γκουάμ ,ενώ έκενα δύσκολη τη ζωή της Συρίας ,χάνοντας με 1-0. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν το Νοέμβριο του 2019.Είναι στο -3 απο την Κίνα και θα προσπαθήσουν να κλέψουν το ματς.

 

Προϊστορία: Δύο σερί νίκες, η πιο πρόσφατη σε φιλικό του 2019 (2-0)

Εκτίμηση: Ο άσος δύσκολα θα “σπάσει” και προσωπικά θα πάω με τον άσο και το Under 3.5 

 

                          ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /UNDER 3.5
(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x