ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ TENNIS Roland Garros

Roland Garros: Μαρία Σάκκαρη-Ίγκα Σφιόντεκ

Roland Garros: Μαρία Σάκκαρη-Ίγκα Σφιόντεκ
Spread the love

H Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στις «8» καλύτερες του Roland Garros για πρώτη φορά τόσο στην επαγγελματική της καριέρα όσο και στα χρονικά του τένις γυναικών στην Ελλάδα. Στα προημιτελικά ωστόσο βρίσκει απέναντί της την καλή της φίλη και κάτοχο του τίτλου Ίγκα Σφιόντεκ.

 

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, το στα χαρτιά πιο δύσκολο ματς της στο Παρίσι το μετέτρεψε σε ένα πανηγυρικό περίπατο και εξακολουθεί να δίνει συνέχεια στη μεγαλύτερη πρόκλησή της. Στον 8ο αγώνα της επί αντιπάλου του Top-10 της WTA σε τουρνουά Grand Slam – και στον πρώτο της στο Γαλλικό Open –, η Σάκκαρη πέτυχε την παρθενική νίκη της! Κέρδισε το Νο5 του κόσμου,Σοφία Κένιν με 2-0 σετ και πανηγύρισε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Αυτή ήταν η 20η νίκη του Νο18 του κόσμου μέσα στο 2021 και μόλις η 8η στη χωμάτινη σεζόν.

 

Πλέον απέναντί της βρίσκεται η κάτοχος του περσινού Roland Garros. Η 20χρονη Πολωνή,Νο9 στον κόσμο επικράτησε με 6-3,6-4 της Μάρτ Κόστιουκ. Αυτή ήταν η 11η σερί νίκη της στο Γαλλικό τουρνουά αλλά και η 11η στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις 11 σερί νίκες στο Παρίσι, μετράει και 22-0 set!

 

Head to head: Είναι η πρώτη φορά που οι δυο τενίστριες έρχονται αντιμέτωπες.

 

Πρόταση:Νικήτρια Μαρία Σάκκαρη
(Visited 85 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x