ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Μινέιρο – Ρέμο

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Μινέιρο – Ρέμο
Spread the love

Στο Μπέλο Οριζόντε ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, με την Ατλέτικο Μινέιρο να έχει αγκαλιάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρόκριση, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-0 στην πρώτη κόντρα τους στην έδρα της Ρέμο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στον σημερινό επαναληπτικό, επικράτησης δηλαδή της Ρέμο με 2-0, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Κυρίαρχος και με πολλές ευκαιρίες η Ατλέτικο Μινέιρο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ρέμο, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο δέκατο πέμπτο λεπτό, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Χιόραν και στο οποίο έφτασε στο 2-0 με πλασέ του Φερνάντες από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο σαράντα πέντε. Σπουδαία ευκαιρία ακολούθως με την έναρξη της επανάληψης για την Ρέμο, η μοναδική της πάντως σε όλο το ματς, ενώ ανώτερη μέχρι το φινάλε η Ατλέτικο Μινέιρο, αδυνατώντας όμως να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, παρά τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο ματς για την Ατλέτικο Μινέιρο στην φετινή διοργάνωση, καθώς η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε βρέθηκε απευθείας στον 3ο γύρο του κυπέλλου. Όσον αφορά το Μπραζιλεϊράο, 1-0 την Κυριακή που μας πέρασε στο Ρεσίφε σε βάρος της τοπικής Σπορτ, με τέρμα του Χουλκ στο δέκατο τέταρτο λεπτό, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο, μετά το οδυνηρό 1-2 της πρεμιέρας στο Μπέλο Οριζόντε από την Φορταλέζα. Εκτός συνόρων επίσης, εύκολη πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στον 8ο όμιλο με αντιπάλους την Σέρο Πορτένιο, την Αμέρικα Κάλι και τη Λα Γκουάιρα, με τις οποίες είχε απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία, σε έξι συνολικά ματς.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας προκρίσεις για την Ρέμο στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν, βλέποντας την ομάδα του Μπελέμ να επικρατεί 2-0 της 4ης κατηγορίας Εσπορτίβο και στην συνέχεια στην διαδικασία των πέναλτι της CSA. Τέσσερις οι βαθμοί της επίσης στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με 2-2 στην πρεμιέρα στο Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, ενώ 1-0 στην συνέχεια φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ρέμο.

Το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε το δικαίωμα στην Ατλέτικο Μινέιρο να αγκαλιάσει την πρόκριση και «υποχρεώνει» σήμερα την Ρέμο να ρισκάρει, αν θέλει φυσικά να πραγματοποιήσει την πολύ μεγάλη ανατροπή.

Εκτίμηση: Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x