ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Βίγια Εσπανιόλα – Μπόστον Ρίβερ

Ουρουγουάη: Βίγια Εσπανιόλα – Μπόστον Ρίβερ
Spread the love

Με ντέρμπι ουραγών ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Ουρουγουάης, με την Βίγια Εσπανιόλα στην προτελευταία θέση, έχοντας πλάτη την σημερινή της αντίπαλο, ενώ στόχος των δύο ομάδων, να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ένας μόλις βαθμός για την Βίγια Εσπανιόλα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, αυτός της πρεμιέρας από το εντός 0-0 με την Προγκρέσο, ενώ με μόνο σκυμμένο το κεφάλι στην συνέχεια, με 1-2 στην έδρα της Σουντ Αμέρικα, 1-3 φιλοξενώντας την Πλάσα Κολόνια, ενώ εκτός 0-1 την περασμένη εβδομάδα από την Φένιξ. Ανώτερη και με περισσότερες ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, η Βίγια Εσπανιόλα στο ματς στην έδρα της Φένιξ, στο οποίο όμως «τιμωρήθηκε» από τους γηπεδούχους, σε μία από τις λιγοστές αντεπιθέσεις τους, στο δέκατο όγδοο λεπτό.

Στην άλλη πλευρά, ουραγός και μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα βαθμό στο Απερτούρα η Μπόστον Ρίβερ, καθώς μετά το εκτός 0-1 της πρεμιέρας από την Γουόντερερς, ακολούθησαν το 1-2 φιλοξενώντας την Ρεντίστας, το βαρύ 2-5 στην έδρα της «μεγάλης» Πενιαρόλ και το εντός 1-2 της περασμένης εβδομάδας από την Τόρκε. Χλωμή εμφάνιση από τη Μπόστον Ρίβερ στο ματς με την Τόρκε, στο οποίο βρέθηκε απόλυτα δίκαια στο πρώτο ημίχρονο 0-2 πίσω στο σκορ. Η μείωση του σκορ στην συνέχεια, κόντρα στην ροή του αγώνα, στις αρχές της επανάληψης, με διαγώνιο, εντός περιοχής σουτ του Αλμπέρτι, αλλά χωρίς κάτι περισσότερο ακολούθως η Μπόστον Ρίβερ μέχρι το φινάλε, προσφέροντας στην αντίπαλο της είναι εύκολο σχετικά τρίποντο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για τη Μπόστον Ρίβερ το 2014, με την «απάντηση» από την Βίγια Εσπανιόλα με το ίδιο σκορ το 2016, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ομπντούλιο Βαρέλα» του Μοντεβιδέο.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι ουραγών, ανάμεσα σε δύο ισάξιες σχεδόν ομάδες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x