Euro2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2020 : Φιλανδία- Ρωσία

Euro2020 :  Φιλανδία- Ρωσία
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Ρωσία υποδέχεται την Φιλανδία και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους μετά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στο γκρουπ.

Η ομάδα του Τσερτσέσοβ “κουβαλάει” ήδη στις πλάτες της το “βαρύ” 3-0 από το Βέλγιο στην πρεμιέρα και ως εκ τούτου , σε συνδυασμό με την νίκη των Φιλανδών επί της Δανίας, σήμερα παίζει ήδη με την πλάτη στον τοίχο αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα της θέσει από νωρίς στην διοργάνωση εκτός στόχου.

Το momentum δεν είναι καλό αφού η Ρωσία αριθμεί 4/6 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία σε Euro χάνοντας στα μισά από αυτά.

Ο 57χρονος ομοσπονδιακός εκλέκτορας λογικά θα επιστρέψει σε σχήμα με τρεις στόπερ και πιο συγκεκριμένα στο “3-4-2-1” με τον Τζιούμπα στο “9” και το δίδυμο των: Μιραντσούκ και Γκολοβίν να κινούνται λίγο πιο πίσω και στα πλευρά του.

Εκτός δράσης είναι ο 38χρονος αμυντικός Γιούρι Ζιρκόβ που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και θα χάσει το υπόλοιπο τουρνουά αλλά και ο συμπαίκτης του στην Ζενίτ ο Νταλέρ Κουζιάεβ.

Η Φιλανδία , σε ένα ματς που στιγματίστηκε από του σοβαρού τραυματισμού του Έρικσεν , κόντρα στα προγνωστικά και την ροή του αγώνα με μια τελική στο τέρμα (!) κέρδισε με 1-0 την Δανία χάρη σε γκολ του Πόγχιανπαλο της Ουνιόν Βερολίνου και απλά έβαλε “φωτιά” στον όμιλο.

Αριθμεί ήδη 3/3 γκολ και πιο πρόσφατες εμφανίσεις του με το εθνόσημο αφού είχε σκοράρει δυο γκολ και στην φιλική νίκη με 3-2 κόντρα στην Ελβετία στις 31 Μαρτίου.

Πάντως δεν είναι τυχαίο και το γεγονός πως η ομάδα του Κάνερβα έχει χάσει μόλις 1/8 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της εκ των οποίων οι πέντε είναι νίκες.

Ωστόσο στα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια της πριν την νικηφόρα πρεμιέρα της είχε χάσει σε όλα με αντιπάλους την Ελβετία, την Σουηδία και την Εσθονία.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες αφοί ο αμυντικός της Χάκεν Τόιβιο είναι οκ ενώ δεν αναμένεται να αλλάξει και το “ “3-5-2” με τον Πούκι και τον Πόχγιαπαλο μπροστά.

Προϊστορία: 4/4 με νίκες μετράνε οι Ρώσοι απέναντι στην Φιλανδία στα μεταξύ τους παιχνίδια σκοράροντας μάλιστα από 3 γκολ τουλάχιστον σε κάθε 90λεπτο.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε νίκη των Ρώσων στο 1,65 αφού εκτιμώ πως τώρα που ζόρισαν τα πράγματα θα είναι πιο σοβαροί και αποτελεσματικοί απέναντι σε μια Φιλανδία που είναι μεν μαχητική αλλά υστερεί σε ποιότητα και ταλέντο έναντι των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x