ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Euro 2020 : Ουκρανία-Αυστρία

Euro 2020 : Ουκρανία-Αυστρία
Spread the love

Στο Βουκουρέστι ,η Ουκρανία φιλοξενεί την Αυστρία σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που  θα κρίνει την δεύτερη θέση .

Η ομάδα του Σεφτσένκο  έχει δείξει στα δύο ματς που έχει παίξει δύο διαφορετικά  πρόσωπα . Πρώτα με την Ολλανδία,όπου “ξύπνησε” στο β μέρος και αφού έχανε 2-0,  ενώ στο ματς με τους Σκοπιανούς  ενώ ξεκίνησε δυνατά (2-0) ,εν  συνεχεία έριξε στροφές και κινδύνευσε, επικρατώντας με 2-1 και πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Ο πρώην μεγάλος σταρ της Μίλαν προσπαθεί να βρεί την ισορροπία και στον τρόπο που διαχειρίζονται οι  παίκτες του  την αγωνιστική τους συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι. Γιαρμολένκο και Γιαρεμτσουκ δείχνουν χαρακτήρα και δυναμική εντός αγωνιστικού χώρου και ουσιαστικάείναι οι ηγέτες της ομάδας.

Η Αυστρία “πλήρωσε” την απουσία του Αρναούτοβιτς ,που ήταν τιμωρημένος,  στο παιχνίδι με την Ολλανδία, συν τα αμυντικά λάθη και κάπως έτσι έγινε το 2-0  που δίνει ,για αυτό το ματς, χαρακτήρα τελικού στην ομάδα του Φράνκο Φόντα. Στην πρεμιέρα είχε νικήσει τα Σκόπια  με 3-1.  Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι , θα λείψει  ο μέσος Λαζάρο ,που είναι αναπληρωματικός, ενώ ο Αρναούτοβιτς επιστρέφει και θα είναι βασικός.

Προϊστορία: Απο μία νίκη έχουν  σε δύο φιλικά που έχουν κοντραριστεί. 

Εκτίμηση: Είναι ένα απο τα πιο βολικά Χ του ομίλου. Η απόδοση πέφτει, αλλά και οι δύο κόουτς φωνάζουν ότι θέλουν τη νίκη. Προσωπικά θα επιλέξω το γκολ γκολ 

                      ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x