ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Βίλα Νόβα

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Βίλα Νόβα
Spread the love

Μονομαχία στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με την Κονφιάνσα στην 17η θέση και εντός επικίνδυνης ζώνης, με την ομάδα του Αρακαζού με τέσσερις βαθμούς, ένα λιγότερο από την 15η Βίλα Νόβα.

Ήττα με 1-3 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια, με την οποία η Κονφιάνσα «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, όντας πλέον, στην 17η θέση όπως προαναφέρθηκε και στην επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές επίσης χωρίς τρίποντο, έχοντας προηγηθεί το 0-2 στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς, το 2-3 στο Μασεϊό από την Κλαμπ Ρεγκάτας και το 1-1 φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας, ενώ μοναδικό τρίποντο, το εντός 3-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Κρουζέιρο. Μπροστά στο σκορ στο ματς στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια στο εικοστό τρίτο λεπτό, από πέναλτι του Νέτο Μπερόλα, βλέποντας όμως την Κονφιάνσα να παθαίνει μπλακ άουτ στην επανάληψη, όπου και δέχθηκε τρία τέρματα από την αντίπαλο της. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πέντε βαθμοί για την Βίλα Νόβα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, 1-1 και στην συνέχεια στην Φλοριανόπολις με την τοπική Αβαΐ, ενώ 1-0 στην εντός έδρας μονομαχία της με την CSA. Παρόλα αυτά, χωρίς συνέχεια στις επιτυχίες της, καθώς ηττήθηκε 0-2 στο Ρεσίφε από την πρωτοπόρο Ναούτικο, ενώ 0-1 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Κοριτίμπα. Πιο απειλητική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Κοριτίμπα, στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να φτάνει στο 0-1, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία το 2015, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κονφιάνσα.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x