ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Euro 2020 : Κροατία-Σκωτία

Euro 2020 : Κροατία-Σκωτία
Spread the love

Στο “Χάμπτεν Πάρκ” της Γλασκώβης Κροατία και Σκωτία μάχονται για μία θέση στον ήλιο της πρόκρισης  που δεν είναι άλλος απο την παρουσία τους στην  επόμενη φάση  του θεσμού του Ευρωπαϊκού.

Οι Κροάτες, του Ντάλιτς, έχουν κάνει ,μέχρι τώρα, μέτρια παιχνίδια και σε κάθε περίπτωση απογοητεύουν. Μάζεψαν ένα βαθμό χάρη στην ποιότητα του Πέτκοβιτς στο 1-1 με την Τσεχία ,ενώ στην ήττα από την Αγγλία ήταν άτολμοι επιθετικά  και οι προσπάθειες  των Πέρισιτς και Μόμντριτς ήταν άκαρπες.

Μέτριες εμφανίσεις  και κυρίως δεν υπάρχει ο παίκτης- φόβητρο  στην  επίθεση όπως παλιότερα οι Σούκερ-Μάντζουκιτς και Ολιτς. Η ελπίδα της ομάδας, ο Ρέμπιτς, της Μίλαν έχει κάκιστη απόδοση και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  ο προπονητής του θα βάλιε στην  γραμμή κρούσης τον Μπρούνο Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.  Το μοναδικό αποτέλεσμα που φέρνει πρόκριση είναι η νίκη.

Οι Σκωτσέζοι, έχουν  βγάλει σκληράδα στα παιχνίδια τους, αλλά απο ουσία  μηδέν. Και όπου ουσία το γκολ. Στην ήττα απο την Τσεχία, στις λίγες ευκαιρίες   που είχαν δεν σκόραραν ,ενώ  στο 0-0 με τηνν Αγγλία  ,δεν δέχτηκαν την τρελή πίεση απο τα “λιοντάρια” που σαν καλύτερη φάση τους είχαν δοκάρι με τον Στοουνς. Για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο Κλαρκ έχει ένα καλ΄΄ο νέο ,που είναι η επιστροφή του Τίρνι ,αλλά το κακό είναι ότι ο Γκίλμουρ έχει κορονοιό και αν η ομάδα του συνεχίζει εκείνος δεν θα μπορεί να τη βοηθήσει.

Προϊστορία: Σε τρία ματς στο Χαμπτεν Πάρκ ,η Σκωτία έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες με την αντίπαλο της.   

Εκτίμηση: Δύσκολο να βγάλεις πιθανότητα νικητή με δύο ομάδες που έχουν πρόβλημα στο γκολ.  Υπάρχει προϊστορία στο Under  και θα τη στηρίξω αν και οι Κροάτες φαινομενικά έχουν καλύτερη  ποιότητα. Με ισοπαλί πάνε και οι δύο σπίτι, όπως και όποιος χάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x