ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Εuro 2020: Σλοβακία-Ισπανία

Εuro 2020: Σλοβακία-Ισπανία
Spread the love

Στο “Σάντσεθ Πιχουάν” η Ισπανία κοντράρεται με την Σλοβακία σε ένα ματς τελικό και για τις δύο .

Οι Σλοβάκοι χαρακτηρίζονται απο μία λέξη. Μαχητές . Εχουν  δώσει σε κάθε ματς το 100% με πολύ δυνατή μεσαία γραμμή αλλά και άκρα , ειδικά ο Μακ κάνει εξαιρετικό τουρνουά. Τους βγήκε εξαιρετικά στο ματς με τη Πολωνία όπου προηγθηκαν και όταν ισοφαρίστηκαν βρήκαν τη λύση απο τον Σκρίνιαρ, ενώ κόντρα στην  Σουηδία είχαν κενά στην άμυνα αλλά μπόρεσαν και δημιούργησαν φάσεις, ειδικά  από στατικές φάσεις αλλά τελικά την πάτησαν απο το πέναλτι στο 72.  Με νίκη η ισοπαλία περνάει στην  επόμενη φάση ,ενώ υπο προυποθέσεις τερματίζει πρώτη δυάδα αλλά και τρίτη.
Για να είναι πρώτη στον όμιλο χρειάζεται νίκη ,απο κει και πέρα στα άλλα σενάρια ,για να είναι πρώτη με δική της  ισοπαλία θα πρέπει να κερδίσει η Πολωνία τους Σουηδούς με 1-0 ,ενώ δεύτερη θα είναι αν με δική της ισοπαλία, αν η Πολωνία επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά των Σκανδιναβών. Στην περίπτωση της τρίτης καλύτερης  θέσης για να περάσει θα πρέπει η Πολωνία να μη νικήσει με άλλο σκορ περα του 1-0 εκεί όπου βολεύεται στην ισοβαθμία. Αν χάσει, ρόλο θα παίξει  το εύρος της ήττας για τη διαφορά τερμάτων με άλλες τρίτες ομάδες/
Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα πλην του κρούσματος κορονοϊού  ,του αναπληρωματικού φορ, Βάβρο, δεν υπάρχουν προβλήματα.
Οι Ισπανοί, έτσι όπως πάνε, σε ένα όμιλο που έμοιαζαν φαβορί ,κινδυνεύουν να μείνει απ εξω αν δεν κερδίσουν .Αλλιώς και με ισοπαλία μπλέκουν.  Εχασε ευκαιρίες με τη Σουηδία αλλά και δέχτηκε,  προηγήκε, κόντρα στους Πολωνούς με τον Μοράτα ,ισοφαρίστηκε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει  στη ευκαιρία που της δόθηκε με το πέναλτι του Μορένο.  Ο Λουίς  Ενρίκε μίλησε στους παίκτες του και τους είπε ότι  θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δώσουν απαντήσεις στην κριτική που τους ασκείται και απο ΜΜΕ της χώρας, αλλά και απο διάφορους σχολιαστές που κάνουν κριτική και στον προπονητή αλλά και στους παίκτες . Στο 4-3-3 ,στην επιθεση θα είναι οι Σαράμπια,Ζεράρδ Μορένο και Μοράτα .

Προϊστορία: 4-1-1, μοναδική νίκη των Σλοβάκων το 2014.

Εκτίμηση:  Το γκολ-γκολ και το Over θα είναι η επιλογή μου. 

             ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal -goal /Over

 

Slovakia – Spain Live Score

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x