ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Πορτογαλία- Γαλλία

Euro2020:  Πορτογαλία- Γαλλία
Spread the love

Στην Βουδαπέστη και πιο συγκεκριμένα στην Πούσκας Αρένα διεξάγεται απόψε το Remake του τελικού του Euro2016 όταν σε Γαλλικό έδαφος η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία κερδίζοντας το τρόπαιο στην παράταση με το γκολ του Έλντερ.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης προέρχονται από μια “φτωχή” εμφάνιση με το τελικό 4-2 που έχασαν από τους Γερμανούς να τους κολακεύει κιόλας ενώ συνάμα θέτει και σε άμεσο κίνδυνο την πρόκριση τους στα νοκ άουτ.
Έξαλλος ο Φερνάντο Σάντος είδε την ομάδα του να κάνει παιδαριώδη λάθη στα μετόπισθεν , με πιο κραυγαλέα τα δυο αυτογκόλ, με αποτέλεσμα να δεχτεί για πρώτη φορά 4 γκολ σε ένα 90λεπτο σε τελική φάση Euro ενώ συνάμα έγινε και η πρώτη εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης που δέχεται 4 γκολ σε παιχνίδι τελικής φάσης ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Συνάμα αξίζει να αναφέρουμε πως δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από την φάση των ομίλων στις 7 προηγούμενες παρουσίες της.
Ο έμπειρος τεχνικός εξακολουθεί να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νούνο Μέντες ενώ αμφίβολος δίνεται και ο Ζοάο Φέλιξ.
Από εκεί και πέρα οι: Ράφα Σίλβα- Ρενάντο Σάντσες δεν αποκλείεται να είναι στο αρχικό σχήμα στον χώρο του κέντρου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο των 11 γκολ σε 5 Euro και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.
Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές κολύμπησαν σε ρηχά νερά την περασμένη αγωνιστική έχοντας τον Μπενζεμά και τον Εμπαπέ σε μέτρια ημέρα και πάλι καλά που ήλθε ο Γκριζμάν για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ψυχωμένη Ουγγαρία.
Πλέον με νίκη απέναντι στους Πορτογάλους είναι 1η ενώ με ισοπαλία στο χειρότερο σενάριο θα τερματίσει 2η ενώ μπορεί και την πρωτιά αρκεί να μην κερδίσουν οι Γερμανοί τους Μαγυάρους στο άλλο ματς του ομίλου που διεξάγεται την ίδια ώρα.
Δεν αλλάζει το “4-5-1” αλλά θα δούμε κάποιες αλλαγές προσώπων στην 11άδα με τον Λούκας Ερναντέζ και τον Ζουλ Κουντέ να ξεκινούν πιθανότατα στα δυο άκρα της άμυνας αντί των : Παβάρ- Ντιν. Από εκεί και πέρα ο Τολισό ερίζει για μια θέση στα χαφ αντί του Ραμπιό.
Στην κορυφή και πάλι ο Μπενζεμά με τους: Εμπαπέ- Γκριζμάν στα άκρα.
Προϊστορία: Το χαρακτηριστικό στην μεταξύ τους παράδοση είναι πως μετράνε μόλις 2/27 ισοπαλίες! Οι Γάλλοι αριθμούν 19 νίκες και οι Πορτογαλία 6.

* Το Goal σε απόδοση 1,95 είναι αρκετά ελκυστικό σε περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε το σημείο σε αυτό το ντέρμπι. O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στους Γάλλους αλλά αν το πράξει απόψε θα φτάσει το ρεκόρ του Κλόζε με 20 γκολ σε τελικές φάσεις major διοργανώσεων.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

Η “Ματσάρα” Πορτογαλία – Γαλλία και τα “Πάντσερ”

 

Germany Vs Portugal Euro 2021 highlight and All goals

 

France vs Germany 1-0 – All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts


Portugal – France Live Score

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x