ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Euro 2020: Σουηδία-Πολωνία

Euro 2020: Σουηδία-Πολωνία
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη ,η Σουηδία κοντράρεται με την Πολωνία με στόχο την πρώτη θέση.Την ίδια ώρα,οι  Πολωνοί ψάχνουν το θαύμα.
Οι Σουηδοί έχουν κάνει ένα ιδιαίτερα καλό τουρνουά  παίρνοντας ισοπαλία 0-0 ,στην πρεμιέρα με την Ισπανία, ενώ απέναντι σστη Σλοβακία, σε μία αναμέτρηση σκέτη ρουλέτα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ -πέναλτι του Φόρσμπεργκ που κέρδισε η “χρυσή” αλλαγή ,Κουάισον. Ισορροποημένη ομάδα οι Σκανδιναβοί με τον Ισάκ ηγέτη ,αλλά να μη μπορεί να βρεί δίχτυα. Οι τέσσερις βαθμοί την  έχουν  φέρει ήδη στους “16” αλλά αυτό που περιμένει είναι να δεί σε ποια θέση θα καταταγεί. Στόχος, εννοείται η πρωτιά. Ο Κουάισον θα είναι βασικός αντί του Μπέργκ και αυτή αναμένεται να  είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα.
Η Πολωνία, από την άλλη, κράτησε την Ισπανία στο 1-1  με το γκολ του Λεβαντόφσκι ,είχε δοκάρι με τον Σφιντέρσκι, αλλά  ξέρει ότι για να περάσει θα πρέπει να κερδίσει σήμερα και να κάνει ακόμα μία υπέρβαση. Στο 3-5-2  , ο Σφιντέρσκι, του ΠΑΟΚ, θα είναι  παρτενέρ του “Λέβα” ,ενώ ο Πάουλο Σοουζα είναι στην εδυχάριστη θέση να έχει μαζί του και τον μέσο Κριχόβιακ που είναι απο τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς πάικτες της ομάδας.Πάντως, υπάρχει τεράστια κριτική στον Πορτογάλο τεχνικό που τα ΜΜΕ της χώρας  τον  κριτικάρουν για  τον τρόπο που παίζει η ομάδα αλλά και για το ότι χρησιμοποιει την ομάδα για να φύγει μετά το Ευρωπαικό.

Προϊστορία: Από το 1991 και την ήττα με  2-0 σε φιλικό ,οι Σουηδοί έχουν έξι νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στην Πολωνία.

Εκτίμηση: Σν εξαιρέσουμε το ματς με τη Σλοβακία, οι  Σουηδοί βρίσκουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Προσωπικά θα πάω με τον άσο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ημ.

Sweden – Poland Live Score

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x