ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Φένιξ – Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο

Ουρουγουάη: Φένιξ – Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Φένιξ να έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και με υπηρεσιακό σήμερα στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του 64χρονου Χουάν Καράσκο, την στιγμή που με νίκη η Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο θα πιάσει στην κορυφή τη Νασιονάλ και την Πλάδα Κολόνια, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Τρεις συνεχόμενες ήττες όπως προαναφέρθηκε για την Φένιξ, μετά και το βαρύ 2-5 μεσοβδόμαδα στην έδρα της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, το οποίο αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» για τον Χουάν Καράσκο. Είχαν προηγηθεί, το 1-3 στην έδρα της Νασιονάλ και το εντός 1-3 από τη νεοφώτιστη Σερίτο, ενώ τελευταίο από τα δύο της τρίποντα στο φετινό Απερτούρα, το προ τεσσάρων αγωνιστικών 1-0 φιλοξενώντας την εκ των ουραγών Βίγια Εσπανιόλα. Σάκος του μποξ, χωρίς υπερβολή η Φένιξ στο πρώτο ημίωρο του ματς στην έδρα της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, καθώς είδε τους γηπεδούχους σε αυτό το διάστημα να κάνουν ότι θέλουν και να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ. Το πέμπτο τέρμα για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στο πενήντα ένα, με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να βγάζουν το πόδι από το γκάζι, δίνοντας την ευκαιρία στην Φένιξ να μειώσει σχεδόν από το πουθενά σε 1-5 με κοντινό σουτ του Σετίνο στο πενήντα επτά και σε 2-5 με πλασέ του Αμαράλ από το σημείο περίπου του πέναλτι, στο εξήντα τέσσερα. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Φένιξ σε τρία ματς στο Απερτούρα στο γήπεδο της (Βίγια Εσπανιόλα 1-0, Πενιαρόλ 0-0, Σερίτο 1-3), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο μέχρι την εντός έδρας μονομαχία της την περασμένη εβδομάδα με την Πλάσα Κολόνια, εκεί πάντως, όπου το 0-1 από την αντίπαλο της αλλά και εκ των πρωτοπόρων πλέον του Απερτούρα, έβαλε τέλος σε αυτό το νικηφόρο σερί. Πιο απειλητική η Πλάσα Κολόνια στο μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ τους ματς, στο οποίο μάλιστα είχε ένα οριζόντιο δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, πριν ανοίξει τελικά το σκορ στις αρχές της επανάληψης (47΄). Σημάδια αντίδρασης στην συνέχεια από την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο στο τελευταίο ημίωρο του ματς, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις ευκαιρίες που δημιούργησε για να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Δύο νίκες (Σέρο Λάργκο 4-2, Σουντ Αμέρικα 2-1), μία ισοπαλία (Ντεπορτίβο Μαλντονάδο 0-0) και μία ήττα (Σερίτο 1-3) για την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Φένιξ, τέσσερις για την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Καπούρο».

Τρεις συνεχόμενες ήττες και με υπηρεσιακό σήμερα στον πάγκο η Φένιξ, η οποία θα θέλει λογικά να μετριάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη εικόνα και το βαρύ 2-5 της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ με κίνητρο κορυφής η Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτη.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x