ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπραγκαντίνο

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τη Μπραγκαντίνο στην κορυφή και με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στο +4 από τους διώκτες της.

Επικράτηση με 1-0 για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Φλουμινένσε, βλέποντας την ομάδα της Γκοϊανίας να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί το εντός 0-0 με την Φορταλέζα και το 1-2 στην έδρα της Παραναένσε, όπου γνώρισε και την πρώτη της ήττα στο Μπραζιλεϊράο. Μοιρασμένο και με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές το πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Φλουμινένσε, με αλλαγή σκηνικού όμως στην επανάληψη, εκεί όπου η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε κυριάρχησε και είχε μάλιστα δύο δοκάρια, πριν έρθει το 1-0 από την κοντινή κεφαλιά του Νάθαν Σίλβα στο ογδοηκοστό λεπτό. Δύο νίκες (Σάο Πάολο 2-0, Φλουμινένσε 1-0) και μία ισοπαλία (Φορταλέζα 0-0) για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε τρία ματς στο Μπραζιλεϊράο στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες σπουδαίες νίκες για την αήττητη Μπραγκαντίνο, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς μετά το εκτός 2-1 σε βάρος της Κορίνθιανς, το σπουδαίο 3-2 στο «Μαρακανά» στη μονομαχία της με την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο και το 3-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Παλμέιρας είναι μόνη στην κορυφή. Πέρα από τα παραπάνω, πρόκριση και στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου θα βρεθεί απέναντι στην σκληροτράχηλη Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε από το Εκουαδόρ, ενώ μόνο ψεγάδι, ο αποκλεισμός της στις λεπτομέρειες στον 3ο γύρο του κυπέλλου από την Φλουμινένσε (0-2, 2-1). Τρεις νίκες (Σαπεκοένσε 3-0, Κορίνθιανς 2-1, Φλαμένγκο 3-2) για τη Μπραγκαντίνο σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, δύο για τη Μπραγκαντίνο και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Πολύ σκληρός αντίπαλος για οποιονδήποτε η σκληροτράχηλη και αήττητη στην Γκοϊανία, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Παρόλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο momentum, την ρέντα, αλλά και την ευχέρεια στο σκοράρισμα της πρωτοπόρου Μπραγκαντίνο, η οποία με νίκη όχι μόνο θα διατηρηθεί στην κορυφή, αλλά θα «χτίσει» ταυτόχρονα και μικρή διαφορά από τους διώκτες της.

Εκτίμηση:  2

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x