ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Αμέρικα: Βολιβία – Αργεντινή

Κόπα Αμέρικα: Βολιβία – Αργεντινή
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στην «Αρένα Παντανάλ» της Κουιαμπά, καθώς η Βολιβία έχει ήδη αποκλειστεί ενώ η Αργεντινή θέλει να διατηρήσει την 1η θέση στο 1ο γκρουπ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των πέντε, από τους οποίους την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ προημιτελικά θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν από την 1η ως και την 4η θέση. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς. Στον 1ο όμιλο μετέχουν η Αργεντινή, η Βολιβία, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη και στον 2ο η διοργανώτρια Βραζιλία, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, το Περού και το Εκουαδόρ.

Επτά βαθμοί για την Αργεντινή που βρίσκεται στην 1η θέση του 1ου ομίλου, ένας λιγότερος για την Παραγουάη, πέντε για την Χιλή, η οποία όμως έχει ολοκληρώσει τα ματς που έπρεπε να δώσει και έχει σήμερα ρεπό, τέσσερις για την Ουρουγουάη, ενώ 5η και στο μηδέν η ήδη αποκλεισμένη όπως προαναφέρθηκε Βολιβία. Ολοκληρωμένος επίσης από χθες ο 2ος όμιλος, με την Βραζιλία στην 1η θέση, το Περού στην 2η, την Κολομβία στην 3η και το Εκουαδόρ στην 4η, με την ομάδα που έμεινε 5η και φυσικά αποκλείστηκε να είναι η Βενεζουέλα.

Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς για την Βολιβία, η οποία επιβεβαίωσε όλους όσους πίστευαν πως θα είναι αυτή που θα πάρει την 5η θέση και δεν θα συνεχίσει στα νοκ άουτ, με 1-3 στην πρεμιέρα από την Παραγουάη, 0-1 ακολούθως από την Χιλή και 0-2 στην συνέχεια από την Ουρουγουάη. Στον αντίποδα, 1-1 στην πρεμιέρα με την Χιλή, 1-0 ακολούθως σε βάρος της Ουρουγουάης και 1-0 στο ματς με την Παραγουάη για την Αργεντινή, η οποία κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την 1η θέση. Με νίκη φυσικά παίρνει την πρωτιά στον όμιλο, κάτι που μπορεί να κάνει όμως ακόμα και με ισοπαλία, αρκεί την ίδια ώρα η Παραγουάη να μην επικρατεί της Ουρουγουάης στο άλλο ματς του ομίλου.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Αργεντινή το 2016 στην Ουάσινγκτον, στο Κόπα Αμέρικα που διοργανώθηκε από τις ΗΠΑ, στο μοναδικό επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Δεδομένο πως η Αργεντινή θα ψάξει για τη νίκη, όπως και ότι δεν θα την ενδιαφέρει καθόλου για το τι γίνεται στο άλλο ματς. Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, καθώς είναι απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x