ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Νορβηγίας: Σάντεφιορντ- Μπόντο Γκλιμτ

Α΄ Νορβηγίας: Σάντεφιορντ- Μπόντο Γκλιμτ
Spread the love

Στην Sandefjiord Arena η περσινή πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ έρχεται απόψε αντιμέτωπη με την Σάντεφιορντ με στόχο να δώσει συνέχεια στην πρόσφατη εύκολη νίκη της επί της Στάμπαεκ (4-1) και να διατηρηθεί στην κορυφή ανεξάρτητα του τι θα κάνει η συγκάτοικος της στην κορυφή Μόλντε απέναντι στην Στρόμσγκοντσετ που έχει σέντρα την ίδια ώρα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια βαριά ήττα στο Drammen με “θύτη” την Σάντεφιορντ με 4-0 σε ένα παιχνίδι στο οποίο … πέρασαν και δεν ακούμπησαν αφού είναι χαρακτηριστικό πως στο 48ο λεπτό το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί.

Έτσι προσγειώθηκαν μάλλον ανώμαλα μετά το 3-0 επί της Βίκινγκ και πλέον 1/5 νίκες εκ των οποίων οι άλλες τέσσερις είναι ήττες έχει υποχωρήσει στην 14η θέση που στο φινάλε οδηγεί στα πλέι άουτ.

Αν θέλουν να πάρουν απόψε αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές , τους οποίους δεν έχουν κερδίσει στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, θα πρέπει να σφίξουν πολύ στα μετόπισθεν αλλά και να μην τα περιμένουν όλα στην επίθεση από τον Κρίστοφερ Χάνσεν ο οποίος έχει σκοράρει 3 γκολ σε 6 ματς.

Οι πρωταθλητές επέστρεψαν άμεσα στις επιτυχίες με το 4-1 επί της Στάμπαεκ και απόψε θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες αφενός για να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Μόλντε (0-2) αλλά και για να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος ευελπιστώντας σε κάποια γκέλα της Μόλντε η οποία έχει κολλήσει σαν…βδέλλα πάνω τους σχεδόν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να προσέξουμε τον Έρικ Μποθάιμ αφού ο 21χρονος επιθετικός έχει πετύχει 7 γκολ σε 11 αγώνες και συνεχίζει.

Προϊστορία: Τα μισά από τα 18 μεταξύ τους παιχνίδια τα χει κερδίσει η Μπόντο Γκλιμτ έχοντας χάσει μόλις στα 3.

* Εδώ η επιλογή μου θα είναι η διπλή ευκαιρία του Χ2 μαζί με τα πάνω από δυο γκολ σε απόδοση 1,80. Καθόλου άσχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Over 2,5

(Visited 64 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x