ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φορταλέζα – Σαπεκοένσε

Βραζιλία: Φορταλέζα – Σαπεκοένσε
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Φορταλέζα, η οποία πάντως με νίκη στο σημερινό ματς θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή, την στιγμή που η Σαπεκοένσε βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στο Πόρτο Αλέγκρε με την τοπική Γκρέμιο, με την Φορταλέζα πλέον χωρίς τρίποντο όπως προαναφέρθηκε για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές. Χαρακτηριστικό πάντως πως το 0-0 στο Πόρτο Αλέγκρε αδικεί και τις δύο ομάδες, καθώς υπήρχαν σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν, δοκάρι για την Γκρέμιο και από ένα χαμένο πέναλτι για κάθε πλευρά. Δύο νίκες (Ιντερνασιονάλ 5-1, Σπορτ Ρεσίφε 1-0) και μία ισοπαλία (Φλουμινένσε 1-1) για την Φορταλέζα, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Καστελάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, χωρίς νίκη στο Μπραζιλεϊράο η Σαπεκοένσε στις επτά πρώτες αγωνιστικές, με επιτυχία πάντως το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, από την στιγμή που κατάφερε να ισοφαρίσει και να «παγώσει» ταυτόχρονα την αντίπαλο της στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χαρακτηριστικό μάλιστα, πως έχει βρει δίχτυα και στα τέσσερα της ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, με 1-3 αρχικά από την Παλμέιρας, ενώ τρεις σερί ισοπαλίες ακολούθως, με 1-1 τόσο με την Σάο Πάολο όσο και την Ατλέτικο Μινέιρο, καταλήγοντας στο δραματικό 2-2 που προαναφέρθηκε με την Ατλέτικο Παραναένσε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Φορταλέζα το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Καστελάο» η Φορταλέζα, με επιλογή μου τον «άσο», παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η πεισματάρα Σαπεκοένσε, η οποία καταφέρνει πάντα να βρει δίχτυα μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x