ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο  

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο μίνι ντέρμπι Παουλίστα, με την Σάο Πάολο στην επικίνδυνη ζώνη και χωρίς νίκη ακόμα στο Μπραζιλεϊράο, την στιγμή που με τρίποντο η Μπραγκαντίνο θα βρεθεί εκ νέου στην κορυφή.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κορίνθιανς, με την Σάο Πάολο σταθερά στην επικίνδυνη ζώνη και χωρίς νίκη ακόμα στο Μπραζιλεϊράο, μετά την ολοκλήρωση οκτώ αγωνιστικών. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, η οποία είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Τρεις ισοπαλίες (Φλουμινένσε 0-0, Σαπεκοένσε 1-1, Κουιαμπά 2-2) για την Σάο Πάολο, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μορουμπί», ενώ με την αποστολή της εθνικής Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα ο στόπερ Αρμπολέδα.

Στην αντίπερα όχθη, αποτυχία σίγουρα για τη Μπραγκαντίνο, η λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Σεαρά, από την στιγμή που είχε προηγηθεί ένα καρέ νικών, με τις τρεις μάλιστα εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 στην έδρα της Κορίνθιανς, 3-2 στο «Μαρακανά» σε βάρος της πρωταθλήτριας Φλαμένγκο και 1-0 στην Γκοϊανία με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ενώ 3-1 ενδιάμεσα αυτών φιλοξενώντας την Παλμέιρας. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο ματς με την Σεαρά, περισσότερες όμως και πιο σημαντικές για τη Μπραγκαντίνο, η οποία δεν είχε στο συγκεκριμένο ματς τον επιθετικό οίστρο των προηγούμενων αγωνιστικών. Άξιο αναφοράς άλλωστε, πως η Μπραγκαντίνο, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο, είχε βρει δίχτυα και στα επτά προηγούμενα της ματς στο Μπραζιλεϊράο. Τέσσερις νίκες (Σαπεκοένσε 3-0, Κορίνθιανς 2-1, Φλαμένγκο 3-2, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 1-0) για τη Μπραγκαντίνο, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από τη Μπραγάνσα, ενώ με την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα ο στόπερ Λέο Ορτίς.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σάο Πάολο, δύο για τη Μπραγκαντίνο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μορουμπί», σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα, κύπελλο Βραζιλίας και κύπελλο περιφέρειας Παουλίστα).

Δεδομένο πως η Σάο Πάολο θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι, καθώς είναι αφύσικο για μια ομάδα του επιπέδου της να μην έχει ακόμα νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, σημειώνοντας όμως, πως η επικίνδυνη και με το απόλυτο εκτός έδρας στο Μπραζιλεϊράο, Μπραγκαντίνο, θα τις δημιουργήσει προβλήματα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x