ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Νορβηγίας: Κρίστιανσουντ- Μπραν

Α΄ Νορβηγίας:  Κρίστιανσουντ- Μπραν
Spread the love

H Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Μπραν στο πέσιμο της αυλαίας για την τρέχουσα αγωνιστική στην Νορβηγία με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί , έστω και οριακό, λόγω κυρίως της αδυναμίας των φιλοξενούμενων να κερδίσουν φέτος μακριά από το Μπέργκεν.

Οι γηπεδούχοι έχουν φέτος καλές πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα για πρώτη φορά από το 2017 που προβιβάστηκαν στην 1η κατηγορία αν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα που έχουν φέρει από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μην ξεχνάμε πως τα 2-3 τελευταία χρόνια τερματίζουν είτε 5οι είτε 6οι αλλά φέτος δείχνουν έτοιμοι να πλασαριστούν στην πρώτη 4άδα για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία τους.

Η ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες ( Μιοντάλεν 1-1, Τρόμσο 0-0) αλλά πριν την εντός έδρας ισοπαλία με την Μιοντάλεν είχαν κερδίσει στα τρία αμέσως προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους δίχως να παραβιαστεί καν η εστία τους.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον ΜακΝτέρμοτ , προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ, κανονικά κάτω από τα δοκάρια και τον Κοσοβάρο επιθετικό Φλαμούρ Καστράτι στην επίθεση.

Η Μπραν πήρε μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας απέναντι στην Λίλεστρομ αφού το γκολ του Ντάουντα Μπάμπα δεν έφτανε για να πάρουν το “τρίποντο” δεχόμενοι την ισοφάριση στο φινάλε από τέρμα του Τόμας Όλσεν.

Ο 26χρονος Ιβοριανός επιθετικός με τα 8 γκολ φέτος στο ενεργητικό του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα με την οποία σε 105 συμμετοχές είχε βρει δίχτυα 43 φορές.

Ο τεχνικός Ινγκέμπριγκτσεν – τελεί υπό διαρκή αμφισβήτηση από ΜΜΕ και κόσμο- θα παρατάξει την ομάδα του με “4-3-3” με τον Φιλανδό Ρόμπερτ Τέιλορ ο οποίος μόλις επέστρεψε από το Euro να διεκδικεί θέση βασικού στην επίθεση.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με λίγα γκολ.

* Οι Owls λόγω έδρας και μεγαλύτερου βαθμολογικού κινήτρου είναι έστω και οριακό φαβορί εδώ. Μην ξεχνάμε πως η Μπραν εκτός έδρας δεν έχει βρει καν δίχτυα στις τρεις πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της ενώ έχει συγκομιδή 1/18 βαθμούς μακριά από το Μπέργκεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 45 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x