ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή Β΄: Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο – Χιμνάσια Μεντόσα   

Αργεντινή Β΄: Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο – Χιμνάσια Μεντόσα   
Spread the love

Ματς του 1ου ομίλου της 2ης κατηγορίας της Αργεντινής, με την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την Χιμνάσια Μεντόσα στην 2η και με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 35 ομάδες που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, με τον 1ο να απαρτίζεται από 17 και τον 2ο από 18. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση ή οι νικήτριες αν προτιμάτε των δύο ομίλων, θα μονομαχήσουν στον τελικό της ανόδου. Στα ημιτελικά επίσης των πλέι οφ θα βρεθούν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η μέχρι και την 4η θέση στους δύο ομίλους και η μία που θα απομείνει από τα χιαστί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτή που ηττήθηκε από τον τελικό των δύο νικητών.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ντεπορτίβο Ριέστρα, βλέοοτας την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Ντεπορτίβο Ριέστρα, στο οποίο μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και στο οποίο η Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο ήταν πιο τυχερή, «καθαρίζοντας» με την κοντινή κεφαλιά του Αντίν στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Χιμνάσια Μεντόσα, το προ 15 περίπου ημερών 1-1 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Ριέστρα, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε ρεπό. Ένα ματς, στο οποίο ισοφάρισε στο εικοστό έβδομο λεπτό με τον Λεντίνι (φωτό), ενώ άξιο αναφοράς για την Χιμνάσια Μεντόσα, πως έχει μόλις δύο νίκες σε επτά συνολικά εντός έδρας αγώνες (2-2-3), την στιγμή που μακριά από το γήπεδο της διατηρεί το απόλυτο (6-0-0). Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ματς, ενώ με νίκη θα βρεθεί εκ νέου στην κορυφή και στο +1 από την Τίγκρε.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο (1-1-1).

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο κίνητρο κορυφής αλλά και το εκτός έδρας απόλυτο της Χιμνάσια Μεντόσα, σημειώνοντας επίσης, πως σε τιμές άνω του 2.70, βάσει των παραπάνω, αξίζει ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x