ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – CSA  

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – CSA  
Spread the love

Ένα μόλις ματς σήμερα για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, αυτό στο «Αουγκούστο Μπάιερ» της Σάντα Καταρίνα ανάμεσα στη νεοφώτιστη Μπρούσκε και την CSA, βρίσκοντας τους γηπεδούχους, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 9η θέση με 13 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την 15η στον βαθμολογικό πίνακα, CSA.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Μπρούσκε στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά απόλυτα λογική και η βαθμολογική της «υποχώρηση» στην συνέχεια όσο περνούν οι αγωνιστικές, καθώς η ομάδα της Σάντα Καταρίνα ήταν δεδομένο πως είχε ξεπεράσει το ταβάνι της. Κάκιστη επίσης η εμφάνιση της την προηγούμενη αγωνιστική και απόλυτα δικαιολογημένη η ήττα της στην έδρα της Γκουαρανί, με το βαρύ 1-4 από την αντίπαλο της να αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αγώνα, με χαρακτηριστικό, πως η Μπρούσκε ήταν ήδη 0-3 πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίωρο του ματς. Δύο νίκες (Πόντε Πρέτα 2-1, Μπραζίλ Πελότας 1-0) και μία ισοπαλία (Σαμπάιο Κορέια 0-0) για τη Μπρούσκε, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες για την CSA, η οποία μετά το 1-2 αρχικά στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας από την τοπική Πόντε Πρέτα και το 0-1 ακολούθως στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής από την συμπολίτισσα Κλαμπ Ρεγκάτας, «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Στην 15η θέση πλέον, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, σημειώνοντας επίσης, πως το 0-1 από τη «μισητή» συμπολίτισσα Κλαμπ Ρεγκάτας, αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον 37χρονο Μπρούνο Πιβέτι. Τρεις ήττες επίσης για την CSA, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό (Ναούτικο 0-1, Βίλα Νόβα 0-1, Πόντε Πρέτα 1-2), ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Ντελατόρε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπρούσκε.

Ο παράγοντας έδρα, αλλά και το ότι η CSA δεν έχει ακόμα βαθμό μακριά από το γήπεδο της, οδηγούν εκ πρώτης όψεως στον «άσο». Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Μπρούσκε «ξεφούσκωσε» μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, αλλά και γιατί περιμένω αντίδραση από την CSA καθώς δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x