ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ντεφένσα – Φλαμένγκο   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ντεφένσα – Φλαμένγκο   
Spread the love

Στο «Τίτο Τοματζέλο» του Μπουένος Άιρες η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Ντεφένσα και την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Φλαμένγκο, για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο θρυλικό «Μαρακανά».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Στην 2η θέση του 1ου ομίλου της φετινής διοργάνωσης η Ντεφένσα, πίσω από την κάτοχο του τροπαίου Παλμέιρας, πανηγυρίζοντας πάντως μια σχετικά εύκολη πρόκριση, καθώς είχε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την 3η του συγκεκριμένου γκρουπ, Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε (Εκουαδόρ). Μετριότατη πάντως η παρουσία της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, καθώς τερμάτισε στην 11η θέση του 2ου ομίλου, αποτυγχάνοντας φυσικά να βρεθεί στα πλέι οφ.

Στον αντίποδα, πρώτη και αήττητη στον 7ο όμιλο η Φλαμένγκο, με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας μάλιστα να κάνει τα απολύτως απαραίτητα, όσο παράξενο και αν ακούγεται, με αντιπάλους την Βέλεζ (Αργεντινή), τη Λίγκα Κίτο (Εκουαδόρ) και την Ουνιόν Λα Καλέρα (Χιλή). Εντός συνόρων, στην 8η θέση του πρωταθλήματος μετά και το πρόσφατο 2-1 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Σαπεκοένσε, με άξιο αναφοράς, πως είναι η μοναδική ομάδα στο Μπραζιλεϊράο που δεν έχει ακόμα ισοπαλία (5-0-4).

Προϊστορία: Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Ντεφένσα, σε οκτώ ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Βραζιλίας. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Φλαμένγκο, στις οκτώ προηγούμενες επισκέψεις της στην Αργεντινή.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την Φλαμένγκο, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, από την στιγμή που υπάρχει απέναντι η σκληροτράχηλη κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x