ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ντεπορτίβο Μαλντονάδο – Πλάσα Κολόνια   

Ουρουγουάη: Ντεπορτίβο Μαλντονάδο – Πλάσα Κολόνια   
Spread the love

Δύο συνεχόμενες ήττες για τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Απερτούρα, την στιγμή που με νίκη η Πλάσα Κολόνια πολύ πιθανό να αυξήσει την απόσταση που την χωρίζει από τους διώκτες της, ανάλογα φυσικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Δύο συνεχόμενες ήττες όπως προαναφέρθηκε για τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο και στην 10η θέση μετά το 1-3 αρχικά φιλοξενώντας την Σουντ Αμέρικα και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Βίγια Εσπανιόλα, εκεί μάλιστα όπου έδωσε την ευκαιρία στην ουραγό του Απερτούρα να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Πίσω στο σκορ στο ματς στην έδρα της Βίγια Εσπανιόλα στο πενήντα έξι, με την χαριστική βολή από την αντίπαλο της να έρχεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά τις προσπάθειες που έκανε νωρίτερα να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, σε πέντε ματς στο Απερτούρα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, μεγάλη κερδισμένη της προηγούμενης αγωνιστικής η Πλάσα Κολόνια, καθώς με το δραματικό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-0 φιλοξενώντας την Σουντ Αμέρικα, βρέθηκε μόνη στην κορυφή και στο +3 από διώκτες της, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Νασιονάλ στην έδρα της Τόρκε. Κυρίαρχος η Πλάσα Κολόνια στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Σουντ Αμέρικα, αδυνατώντας όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με μεγαλύτερη όλων το χαμένο πέναλτι του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντιόγκο. Ανώτερη στην συνέχεια και στην επανάληψη, εκεί όμως, όπου κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο εβδομήντα επτά, κόντρα φυσικά στην ροή του αγώνα. Ο γκολκίπερ Μέλε πάντως, φρόντισε να την κρατήσει «ζωντανή», καθώς απέκρουσε πέναλτι, ενώ ο επιθετικός Σουρ ήταν αυτός που τη «λύτρωσε», καθώς διαμόρφωσε το 1-0 με διαγώνιο εντός περιοχής σουτ, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για την Πλάσα Κολόνια, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, τέσσερις για την Πλάσα Κολόνια και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ντομίνγκο Μπουργκουένιο Μιγκέλ».

Απρόβλεπτη ως ομάδα και με συγκεκριμένο ταβάνι η Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, εκτιμώντας πως η κυνική εκτός έδρας Πλάσα Κολόνια μπορεί να φτάσει στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Πέρα από τα παραπάνω, ιδιαίτερα ελκυστική η τιμή που συνοδεύει την πρωτοπόρο του Απερτούρα, αξίζοντας ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x