ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Βίλα Νόβα    

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Βίλα Νόβα    
Spread the love

Στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με την Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Βίλα Νόβα προσπαθεί να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ήττα με 0-1 για την Κλαμπ Ρεγκάτας την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας από την τοπική Γκουαρανί, με θετικό πάντως για την ομάδα του Μασεϊό, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Σε ρηχά νερά η Κλαμπ Ρεγκάτας στο ματς στην έδρα της Γκουαρανί, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εικοστό έβδομο λεπτό και στο οποίο «ξύπνησε» αγωνιστικά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όμως όπου απείλησε και έψαξε για την ισοφάριση κυρίως με μακρινά σουτ. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, αήττητη πέντε αγωνιστικών για την Βίλα Νόβα, μετά και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας, με την ομάδα της Γκοϊανίας πλέον στο +5 ή με μικρό «μαξιλαράκι» ασφαλείας αν προτιμάτε από την επικίνδυνη ζώνη. Άξιο αναφοράς σε αυτό το αήττητο, πως έχει τρεις εντός έδρας λευκές ισοπαλίες, με τη «μισητή» συμπολίτισσα Γκοϊάς, την Πόντε Πρέτα και όπως προαναφέρθηκε με τη Μπραζίλ Πελότας και δύο «διπλά» μακριά από το γήπεδο της, το 2-1 σε βάρος της Οπεράριο και το 1-0 στο Μπελέμ με τη νεοφώτιστη Ρέμο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Βίλα Νόβα, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Βίλα Νόβα και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κλαμπ Ρεγκάτας.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, καθώς η Κλαμπ Ρεγκάτας διατηρεί το αήττητο στο Μασεϊό και έχει κίνητρο να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, την στιγμή πάντως που η Βίλα Νόβα παραμένει χωρίς ήττα για πέντε σερί αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της σκληροτράχηλης Κλαμπ Ρεγκάτας.

Εκτίμηση:  1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x