ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Λίνφιλντ – Μπόρατς

Conference League: Λίνφιλντ – Μπόρατς
Spread the love

Στο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ η πρώτη κόντρα ανάμεσα στη Λίνφιλντ και τη Μπόρατς για την φάση των «16» του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Βοσνία και πιο συγκεκριμένα στο «Γκράντσκι» της Μπάνια Λούκα.    

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία) – Φόλα Ες (Λουξεμβούργο).

Το «αφεντικό» πέρσι στην Β. Ιρλανδία η Λίνφιλντ, καθώς κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο, επικρατώντας 2-1 στον τελικό της Λάρνε, αλλά ανέτοιμη στις δύο αναμετρήσεις στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες από την Ζαλγκίρις. Πιο συγκεκριμένα, 1-3 αρχικά στη Λιθουανία, ενώ 1-2 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο Μπέλφαστ, με παρηγοριά πάντως πως συνεχίζει στο Conference League.

Στην αντίπερα όχθη, οδυνηρός, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, αποκλεισμός από την Κλουζ στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Μπόρατς και παρηγοριά και για την ομάδα της Μπάνια Λούκα, πως συνεχίζει στην Conference League. Ήττα με 1-3 αρχικά στην Ρουμανία, με τη Μπόρατς όμως να επικρατεί 2-0 στον επαναληπτικό στην Βοσνία, αλλά να δέχεται τη «μαχαιριά» από την Κλουζ δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης. Εντός συνόρων, πρωταθλήτρια Βοσνίας πέρσι η Μπόρατς, με την ομάδα της Μπάνια Λούκα να επιστρέφει στο θρόνο μετά από 10 χρόνια, ενώ 1-1 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της Ζελέζνιτσαρ, ισοφαρίζοντας δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Λίνφιλντ με ομάδα της Βοσνίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για τη Μπόρατς στην Β. Ιρλανδία.

Μεγαλύτερος ο βαθμός ετοιμότητας της Μπόρατς, ενώ καλύτερη η εικόνα της, σε σχέση φυσικά με την σημερινή της αντίπαλο, στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, θα κρατήσω επιφυλακτική στάση, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, εκτιμώντας πως οι πεισματάρηδες Βόρειο Ιρλανδοί θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x