ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Μπρούσκε     

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Μπρούσκε     
Spread the love

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας η αήττητη Ναούτικο, η οποία με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο +7 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κοριτίμπα, έστω και με δύο ματς περισσότερα, ενώ από δύο συνεχόμενα τρίποντα η νεοφώτιστη Μπρούσκε, ψάχνοντας το τρίτο που θα την φέρει στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας, με τη Ναούτικο όχι μόνο επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά διατηρεί ταυτόχρονα στο +4 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κοριτίμπα, έστω και με ένα ματς περισσότερο. Πίσω στο σκορ στο ματς με τη Μπραζίλ Πελότας στο δεύτερο μόλις λεπτό, με τη Ναούτικο όμως να κυριαρχεί στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεάν Κάρλος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο της γκολ, να πραγματοποιεί την ανατροπή. Το 1-1 στο δέκατο λεπτό με εντός περιοχής γυριστό σουτ και το 2-1 στο τριάντα τρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη Ναούτικο μάλιστα να σφυροκοπάει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τη Μπραζίλ Πελότας αλλά να μη μπορεί να βρει για τρίτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες για τη Ναούτικο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Αφλίτος» του Ρεσίφε, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Λούκας Παραΐμπα.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Μπρούσκε, η οποία μετά το 2-1 αρχικά φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο και το 1-0 ακολούθως της προηγούμενης αγωνιστικής στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Βίλα Νόβα, ανέβηκε στην 8η θέση και το -4 από την πρώτη τετράδα. Ανώτερη και με σημαντικές ευκαιρίες η Βίλα Νόβα στο μεταξύ τους ματς, με τη Μπρούσκε όμως, όχι μόνο να έχει κορυφαίο τον γκολκίπερ Ζε Κάρλος, αλλά να «τιμωρεί» τους γηπεδούχους, σε μία από τις δύο αξιόλογες επιθετικές της προσπάθειες σε όλο τον αγώνα, με μια κοντινή κεφαλιά του Έβερτον Αλεμάο στο εξηκοστό πρώτο λεπτό. Τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες για τη Μπρούσκε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ναούτικο.

Αήττητη και ταυτόχρονα κυνική σε ορισμένα ματς η πρωτοπόρος Ναούτικο, με το σημερινό όμως απέναντι στην επικίνδυνη και με άγνοια κινδύνου Μπρούσκε, να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x