ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Φλουμινένσε

Βραζιλία: Παλμέιρας – Φλουμινένσε
Spread the love

Στο «Αλιάνζ Πάρκε» το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες και πρωτοπόρο του Μπραζιλεϊράο, Παλμέιρας σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Φλουμινένσε, ψάχνοντας για το τρίποντο που θα την φέρει στο +6 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Ατλέτικο Μινέιρο, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Με το πόδι στο γκάζι η Παλμέιρας το τελευταίο διάστημα, βλέποντας την  «βερντάο» έρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έξι για το πρωτάθλημα, με το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να την διατηρεί στην κορυφή και δύο στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες σε βάρος της πρωταθλήτριας Χιλής, Κατόλικα, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0). Πέντε νίκες επίσης  και μία ισοπαλία για την Παλμέιρας, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλιάνζ Πάρκε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μαρακανά» φιλοξενώντας την Γκρέμιο, με το γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις, βλέποντας την Φλουμινένσε να δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί πάντως, το 2-0 στην Παραγουάη σε βάρος της Σέρο Πορτένιο, στην πρώτη μονομαχία τους για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδα το ματς στην έδρα της 3ης κατηγορίας Κρισιούμα για την ίδια φάση του κυπέλλου.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Παλμέιρας και τρεις για την Φλουμινένσε, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την «βερντάο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο). Χαρακτηριστικό, πως η Φλουμινένσε είχε τρεις συνεχόμενες νίκες μέχρι το 2014, ενώ επτά σερί ακολούθως για την Παλμέιρας από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Επικίνδυνη και πάντα υπολογίσιμη ως ομάδα η Φλουμινένσε, εκτιμώντας όμως, πως αυτή την χρονική στιγμή η φορμαρισμένη Παλμέιρας είναι ικανή να κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα, κάθε αντίπαλο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x