ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Μιάλμπι – Μάλμε

Σουηδία: Μιάλμπι – Μάλμε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με τη Μιάλμπι από τρεις συνεχόμενες ήττες και στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με τρίποντο η πρωταθλήτρια Μάλμε θα βρεθεί στο +5 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Τζουγκάρντεν, έστω και με δύο αγώνες περισσότερους.

Τρεις συνεχόμενες ήττες όπως προαναφέρθηκε για τη Μιάλμπι, η οποία μετά και το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-3 στο «Ούλεβι» του Γκέτεμποργκ από την ομώνυμη ομάδα, «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, όντας πλέον στην 13η θέση και το +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Μιάλμπι στο ματς στο «Ούλεβι» στο είκοσι, με ένα εντός περιοχής σουτ του Σαρ, με την Γκέτεμποργκ όμως στην συνέχεια όχι μόνο να ισοφαρίζει στο τριάντα εννέα, αλλά να ανατρέπει την κατάσταση στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό. Ο Σαρ ακολούθως σκόρερ και του 2-2 στο εξήντα, με ένα ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ οριζόντιο δοκάρι για τη Μιάλμπι λίγο πριν η Γκέτεμποργκ βρει και τρίτη φορά δίχτυα, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μιάλμπι, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες νίκες για τη Μάλμε με συνολικό σκορ 9-0, οι οποίες την διατήρησαν στην κορυφή και το +2 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Τζουγκάρντεν, έστω και με ένα ματς περισσότερο, με 4-0 αρχικά φιλοξενώντας την Σίριους και 5-0 στην συνέχεια την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Ντέγκερφορς. Εκτός συνόρων, πρόκριση σε βάρος της Ρίγα στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με 1-0 στο γήπεδο της και 1-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στη Λετονία, ενώ 2-1 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Ελσίνκι για τον 2ο της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, με την ρεβάνς την Τρίτη που μας έρχεται στην Φινλανδία. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μάλμε, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα οι μέσοι Ρακίπ και Ίνοσεντ.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μάλμε και τέσσερις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μιάλμπι, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα η Μιάλμπι, ποντάροντας πολλά πάντως στον παράγοντα έδρα, καθώς είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα στο γήπεδο της, σε σχέση φυσικά με την εικόνα που έχει μακριά από αυτό. Σε καλή κατάσταση η Μάλμε, σημειώνοντας πως ζορίζεται την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Μιάλμπι, την στιγμή που υπάρχει και ο επαναληπτικός στην Φινλανδία με την Ελσίνκι.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x