ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γκολντ Καπ: Κόστα Ρίκα – Καναδάς    

Γκολντ Καπ: Κόστα Ρίκα – Καναδάς    
Spread the love

Στο «ΑΤ&Τ Στάντιουμ» του Τέξας ο τρίτος χρονικά προημιτελικός του φετινού Γκολντ Καπ ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τον Καναδά, σημειώνοντας πως λίγες ώρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο θα αναμετρηθούν η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών με αυτή της Τζαμάικα.

Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρεθεί στα ημιτελικά απέναντι στο Μεξικό που δεν αντιμετώπισε χθες προβλήματα με την Ονδούρα (3-0). Στα ημιτελικά επίσης και το Κατάρ, το οποίο επικράτησε 3-2 του Σαλβαδόρ.

Το απόλυτο και φυσικά στην 1η θέση του 3ου ομίλου η Κόστα Ρίκα, η οποία επικράτησε 3-1 στην πρεμιέρα της Γουαδελούπης, 2-1 στην συνέχεια του Σουρινάμ, μάλιστα με ανατροπή και 1-0 την τελευταία αγωνιστική στο πιο δύσκολο θεωρητικά ματς με την ομάδα της Τζαμάικα. Στον αντίποδα, στην 2η θέση του 2ου ομίλου η ομάδα του Καναδά, μετά το 4-1 της πρεμιέρας με τη Μαρτινίκα, την επικράτηση με το ίδιο σκορ στην συνέχεια στο ματς με την Αϊτή, ενώ 0-1 στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής από τις ΗΠΑ, στο οποίο πάντως έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία. Πιο συγκεκριμένα, πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τις ΗΠΑ στο πρώτο μόλις λεπτό, με την ομάδα του Καναδά όμως στην συνέχεια να είναι πιο απειλητική, να έχει σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά και δικαιολογημένα παράπονα για δύο πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 το 2017, σε ματς στο Χιούστον για την φάση των ομίλων του Γκολντ Καπ που διοργανώθηκε τότε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στη μοναδική επίσημη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για τον πιο ισορροπημένο εκ των τεσσάρων προημιτελικών της φετινής διοργάνωσης. Δεν θα μπλέξω με σημείο, επιλέγοντας να «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x