ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Βάρμπεργκ – Γκέτεμποργκ

Σουηδία: Βάρμπεργκ – Γκέτεμποργκ
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη η Βάρμπεργκ, ενώ ακριβώς στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, η Γκέτεμποργκ, η οποία έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ (3-2).

Ισοπαλία με 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Χάλμσταντ, με την Βάρμπεργκ χωρίς τρίποντο για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές και στην 14η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα, ακριβώς στην γραμμή των μπαράζ παραμονής. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο ματς στην έδρα της Χάλμσταντ, στο οποίο η Βάρμπεργκ άνοιξε το σκορ στο εξήντα τέσσερα, με κεφαλιά του Μουν και στο οποίο οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον ίδιο τρόπο, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Βάρμπεργκ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Ζάκρισον και ο μέσος Λε Ρου.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες νίκες με το ίδιο σκορ για την Γκέτεμποργκ, η οποία βελτίωσε την βαθμολογική της εικόνα μετά το 3-2 αρχικά στην έδρα της Έστερσουντ και την επικράτηση με το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μιάλμπι. Πίσω στο σκορ στο ματς με τη Μιάλμπι στο είκοσι, βλέποντας όμως την Γκέτεμποργκ να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή με δύο κοντινές κεφαλιές από τους Σίγκμπορσον και Μπεργκ, στο τριακοστό ένατο και το πεντηκοστό πρώτο λεπτό. Το 2-2 ακολούθως στο εξήντα, ενώ οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια για τη Μιάλμπι, λίγο πριν η Γκέτεμποργκ βρει και τρίτη φορά δίχτυα, με κοντινό σουτ του Γιάλοου, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες για την Γκέτεμποργκ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ούλεβι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Γκέτεμποργκ στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Βάρμπεργκ.

Δύο συνεχόμενες νίκες για την Γκέτεμποργκ, η οποία όμως παραμένει απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά, με αδικαιολόγητο τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκει δίχτυα για δέκα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, ανεξάρτητα αποτελέσματος. Χαρακτηριστικό άλλωστε για την Βάρμπεργκ, πως δεν σκόραρε μόνο στο 0-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Μιάλμπι.

Εκτίμηση:  G/G & Over 2,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x