ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Ρίβερ Πλέιτ

Αργεντινή: Λανούς – Ρίβερ Πλέιτ
Spread the love

Το τελευταίο χρονικά και ταυτόχρονα σπουδαιότερο ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Λανούς να στοχεύει στο απόλυτο, μετά τις δύο νίκες της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, έχοντας πάντως απέναντι της την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ξέσπασε την Κυριακή που μας πέρασε για την ήττα της πρεμιέρας στην Ουνιόν.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Λανούς στη Λίγκα Προφεσιονάλ, καθώς έχει δύο νίκες όπως προαναφέρθηκε στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και ενεργητικό οκτώ τερμάτων. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν, της οποίας επικράτησε 4-2, ενώ ανάλογη και η εικόνα της την προηγούμενη αγωνιστική στην Σάντα Φε με τη νικήτρια της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, όπου η Λανούς μάλιστα πραγματοποίησε την ανατροπή στο υπέρ της 4-1. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση του 8ου γκρουπ και σε απόσταση έξι βαθμών από την Γκρέμιο.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα ματς με τις ομάδες της Σάντα Φε στο «Μονουμεντάλ» για την Ρίβερ Πλέιτ στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με 1-2 αρχικά στην πρεμιέρα από την Κολόν και 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική με την Ουνιόν, η οποία «πλήρωσε» τα σπασμένα της συμπολίτισσας της. Εκτός συνόρων, πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία «επιβίωσε» στον «εμφύλιο» της Αργεντινής στην φάση των «16» με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά στο «Μονουμεντάλ», με την Ρίβερ Πλέιτ όμως να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί με το 2-0 στον επαναληπτικό στην έδρα της αντιπάλου της.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Λανούς, ισάριθμες για την Ρίβερ Πλέιτ και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα).

Εντυπωσιακό αναμφίβολα το ξεκίνημα της Λανούς, με το ματς όμως με την Ρίβερ Πλέιτ να έχει άλλη βαρύτητα και βαθμό δυσκολίας.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x