ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Β Προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ: Νέφτσι-Ολυμπιακός

Β Προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ: Νέφτσι-Ολυμπιακός
Spread the love

Στην  Bakshell arena η Νέφτσι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ .Με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει στο πρώτο ματς με 1-0 ,αλλά να μην μετρά το εκτός έδρας γκολ μετά τους νέους κανονισμούς  που ισχύουν.

Oι Αζέροι δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα τους και πλέον παίζουν  στην έδρα τους η οποία ,ωστόσο, είναι προβληματική και άκρως επικίνδυνη ,μιας και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακά χάλια, ενώ υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι κομμάτια από το σκέπαστρο του γηπέδου είναι κυριολεκτικά στον …αέρα και λόγω των ισχυρών ανέμων που  υπάρχουν στην περιοχή ελλοχεύει κίνδυνος  να φύγει κάποιο  κομμάτι προς τις εξέδρες.

Απο κει και πέρα και στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα είναι δύο για τους γηπεδούχους. Με τον αριστερό μπακ Τσελικ  να έχει αποβληθεί στο πρώτο ματς και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας ,Αλασγκάροφ, να τραυματίζεται στο πρόσωπο στη φάση της αποβολής του Καμαρά.Eίναι αήττητη σε 9 ματς προκριματικών(5-4-0) ,εντός έδρας ,σε αντίθεση με την παρουσία της στο Ολυμπιακό  Στάδιο του Μπακού όπου έχει δύο ήττες.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλά προβλήματα σε αυτή τη  δύσκολη μάχη που έχει να δώσει για την πρόκριση. Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές ,αλλά είναι ευχής έργον το γεγονός ότι η ομάδα ακόμα και με 11 απόντες έχει ποιότητα και σίγουρα ελπίδες διάκρισης. Για την αποστολή, άφησε εκτός για διάφορους λόγους  τους  Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλο, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Κρίστινσον μαζί με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο που είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Στο μυαλό του  Πορτογάλου προπονητή για την κατάστρωση του πλάνου του αγώνα υπάρχουν  οι Τζολάκης, έχοντας μπροστά του σε ρόλο στόπερ τους Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Σισέ, με εναλλακτική τον Μπα, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Λαλά (αριστερά)και Ραντζέλοβιτς(δεξιά).

Στη μεσαία γραμμή  Κούντε και Σουρλής, με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Χασάν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.

Προϊστορία : Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Είναι ένα πονηρό ματς υπο τήν έννοια ότι αμφότερες έχουν απουσίες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες και σίγουρα πιο σημαντικές. Το διπλό αγγίζει το 2.00. Η απουσία του Αλασγκάροφ μειώνει στο 30% την επιθετική δυναμική της Νέφτσι ,απο την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο κανονικό χαφ πλην των Σουρλή και Κούντε. Εστω και με λίγες προπονήσεις η παρουσία του Ελ Αραμπί ισως είναι κομβική.

                                                    ΠΡΟΤΑΣΗ:  1)Χ Ημίχρονο , 2)Γκόλ μετά το 28 3)Over 9.5 Kόρνερ 4)Μία κόκκινη στο ματς 5 )2-3 τέρματα

                                                              

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x