ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Φορταλέζα – Κλαμπ Ρεγκάτας   

Κύπελλο Βραζιλίας: Φορταλέζα – Κλαμπ Ρεγκάτας   
Spread the love

Στο «Καστελάο» της Φορταλέζα η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την 2ης κατηγορίας Κλαμπ Ρεγκάτας, για την φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό.

Να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Επιτυχία σίγουρα για την Φορταλέζα η παρουσία της στην φάση των «16», από την στιγμή που «επιβίωσε» στα δύο ντέρμπι του προηγούμενου γύρου με τη «μισητή» συμπολίτισσα Σεαρά. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά στο πρώτο εξ αυτών, ως τυπικά γηπεδούχος, καθώς το «Καστελάο» αποτελεί κοινή έδρα, ενώ επιβλητικό 3-0 στην συνέχεια στο μεταξύ τους επαναληπτικό. Πέρα του κυπέλλου, τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη το 1-0 της Κυριακής που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, το οποίο την έφερε στην 3η θέση του Μπραζιλεϊράο και το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παλμέιρας.

Πολύ μεγάλη επιτυχία, περνώντας στην άλλη πλευρά και για την Κλαμπ Ρεγκάτας η παρουσία της στην φάση των «16», ειδικά από την στιγμή που πραγματοποίησε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και του κυπέλλου Παλμέιρας. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 0-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο Μασεϊό, με την Κλαμπ Ρεγκάτας όμως να επικρατεί στην συνέχεια 1-0 στον επαναληπτικό στην έδρα της Παλμέιρας και να πανηγυρίζει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, σπουδαίο 3-2 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια, με το οποίο βρέθηκε στην 3η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Ναούτικο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Φορταλέζα και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Φορμαρισμένη και αποτελεσματική στο «Καστελάο» η Φορταλέζα, η οποία έχει το προβάδισμα στο σημερινό ματς, απέναντι στην υπολογίσιμη μεν αλλά στα μέτρα της, Κλαμπ Ρεγκάτας.

Εκτίμηση:  1

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x