ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γκολντ Καπ: Κατάρ – ΗΠΑ

Γκολντ Καπ: Κατάρ – ΗΠΑ
Spread the love

Στο «Q2 Στάντιουμ» του Όστιν, ο πρώτος χρονικά ημιτελικός του φετινού Γκολντ Καπ, όπου το προσκεκλημένο Κατάρ αξιώνει την έκπληξη απέναντι στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στην 1η θέση του 4ου ομίλου το Κατάρ με επτά βαθμούς, στο +1 από την Ονδούρα και το +3 από τον Παναμά, ενώ στο μηδέν όπως αναμενόταν στο συγκεκριμένο γκρουπ η αδύναμη Γρενάδα. Ισοπαλία με 3-3 στην πρεμιέρα με τον Παναμά, σε ένα ματς στο οποίο το Κατάρ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά το γεγονός πως βρέθηκε τρεις φορές μπροστά στο σκορ, ενώ επιβλητικό 4-0 στην συνέχεια σε βάρος της Γρενάδας και 2-0 την τελευταία αγωνιστική στον «τελικό» ουσιαστικά της 1ης θέσης με την Ονδούρα. Ακολούθησε το 3-2 στα προημιτελικά σε βάρος της ομάδας του Σαλβαδόρ, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο έκανε τα εύκολα δύσκολα, καθώς μετά το 3-0 του πεντηκοστού πέμπτου λεπτού, έβγαλε το πόδι από το γκάζι, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλο του όχι μόνο να μειώσει το σκορ, αλλά να απειλήσει για κάτι περισσότερο.

Στην αντίπερα όχθη, στην 1η θέση του 2ου γκρουπ η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία μάλιστα έχει το απόλυτο από την φάση των ομίλων μέχρι και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο ματς με την Αϊτή, 6-1 ακολούθως με τη Μαρτινίκα, 1-0 στην συνέχεια στο ντέρμπι με τον Καναδά, ενώ 1-0 και στον προημιτελικό με την Τζαμάικα, εκεί όπου λύγισε τους φιλοξενούμενους, επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αλήθεια είναι, πως η τιμή που συνοδεύει την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αρκετά ελκυστική. Παρόλα αυτά, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος η ομάδα του Κατάρ, η οποία μάλιστα είναι η καλύτερη παραγωγικά μέχρι τώρα στο Γκολντ Καπ, μετρώντας 12 γκολ σε τέσσερα συνολικά ματς.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x