ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γκολντ Καπ: Μεξικό – Καναδάς

Γκολντ Καπ: Μεξικό – Καναδάς
Spread the love

Στο «NRG Στάντιουμ» του Χιούστον ο δεύτερος χρονικά ημιτελικό του φετινού Γκολντ Καπ, με το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την ομάδα του Μεξικού να βρίσκει απέναντι της αυτή του Καναδά. Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Τα απολύτως απαραίτητα από το Μεξικό στον 1ο όμιλο της φετινής διοργάνωσης, εκεί όπου πήρε την 1η θέση παρά το γεγονός πως έμεινε στο 0-0 στην πρεμιέρα με το Τρινιντάντ. Επικράτηση με 3-0 ακολούθως στο ματς με την αδύναμη Γουατεμάλα, 1-0 την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων με το Σαλβαδόρ, ενώ 3-0 στον προημιτελικό με την Ονδούρα, το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Περνώντας στους τυπικά φιλοξενούμενους, στην 2η θέση του 2ου ομίλου η ομάδα του Καναδά, μετά το 4-1 της πρεμιέρας με τη Μαρτινίκα, την επικράτηση με το ίδιο σκορ στην συνέχεια στο ματς με την Αϊτή, ενώ 0-1 στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής από τις ΗΠΑ, στο οποίο πάντως έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία. Πιο συγκεκριμένα, πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τις ΗΠΑ στο πρώτο μόλις λεπτό, με την ομάδα του Καναδά όμως στην συνέχεια να είναι πιο απειλητική, να έχει σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά και δικαιολογημένα παράπονα για δύο πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής. Μεγάλη επιτυχία πάντως για την ομάδα του Καναδά τόσο το απόλυτα δίκαιο 2-0 στον προημιτελικό με την Κόστα Ρίκα όσο φυσικά και η παρουσία της στον σημερινό ημιτελικό.

Προϊστορία: Δύο νίκες για το Μεξικό, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία σε Γκολντ Καπ, αμφότερες μάλιστα σε αμερικάνικο έδαφος, με 2-0 το 2013 στην Ουάσινγκτον και 3-1 το 2019 στο Ντένβερ.

Φαβορί η ομάδα του Μεξικού, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για ημιτελικό Γκολντ Καπ, ανεξάρτητα του ότι η ομάδα του Καναδά πολύ πιθανό να έχει πιάσει αγωνιστικά και το ταβάνι της και νέα επιτυχία σήμερα θα είναι υπέρβαση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 22 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x