Spread the love

Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι… ένα βήμα πριν το «καλό» και τα νοκ άουτ, όμως ακόμα έχουμε μπροστά μας ματσάρες που μπορούν να μας στείλουν ταμείο.

Αρχικά στις 11:20 η Αυστραλία κοντράρεται με την Γερμανία, σε ένα ματς που οι μεν θέλουν να κλειδώσουν την πρωτιά και οι δε την πρόκριση, καθώς τα σενάρια σε σε περίπτωση ήττας δεν είναι με το μέρος της.

Όπως και να έχει, θα τολμήσουμε να πούμε πως οι Μπούμερς έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και απέναντι στη ερμανία θα το καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η πρώτη μας πρόταση λοιπόν θα είναι η νίκη της Αυστραλίας με -8,5 πόντους.

Πρόταση Αυστrαλία (-8,5) με απόδοση 1.88

Πάμε τώρα σε ένα πολύ ενδιαφέρον κόμπο, το οποίο αξίζει σίγουρα τα λεφτά του, ειδικά μετά την αναποδιά που χτύπησε την Αυστραλία.

Ο Άαρον Μπέινς θα χάσει την συνέχεια των Ολυμπιακών, κάτι που σημαίνει πως ο Λαντέιλ θα έχει ακόμα περισσότερο χρόνο στο παρκέ, όντας ο βασικός πύργος των Μπούμερς. Εμείς λοιπόν θα σας προτείνουμε τον συνδυασμό Over 11,5 πόντοι και Over 6,5 ριμπάουντ.

Πρόταση Λαντέιλ Over 11,5 πόντοι και Over 6,5 ριμπάουντ με απόδοση 3,45

Πάμε τώρα στη Γερμανία και συγκεκριμένα στον Βόιγκτμαν. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ είναι ο παίκτης στον οποίο ποντάρουν πολλά τα Πάντσερ, καθώς το παιχνίδι του κοντά και μακριά από το καλάθι μπορεί να κρίνει πολλά. Εξάλλου, έχει την ποιότητα να πληγώσει πολλές άμυνες και αυτή της Αυστραλίας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η πρότασή μας σε αυτή την περίπτωση θα είναι απλή. Over 10,5 πόντοι για τον Γερμανό σέντερ.

Πρόταση Βόιγκτμαν Over 10,5 πόντοι με απόδοση 1.80

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x