ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Πατρονάτο – Νιούελς

Αργεντινή: Πατρονάτο – Νιούελς
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Πρεσβίτερο Μπαρτολομέ Γκρέλα» ανάμεσα στην Πατρονάτο και τη Νιούελς, καθώς η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί στην κορυφή της Λίγκα Προφεσιονάλ.

Έξι βαθμοί για την Πατρονάτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετά το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, είχε επικρατήσει 2-0 στην πρεμιέρα σε αυτή της Αλντοσίβι και με το ίδιο σκορ στην συνέχεια στο «Πρεσβίτερο Μπαρτολομέ Γκρέλα» της Σαρμιέντο. Πέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ, επιτυχία σίγουρα η πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου, καθώς επικράτησε 1-0 στην φάση των «16» στο ουδέτερο «Εύα Περόν» της Χουνίν, της 4ης κατηγορίας Βίγια Σαν Κάρλος.

Περνώντας στη Νιούελς, έξι βαθμοί και για τους «λεπρούς», όλοι στο «Μαρσέλο Μπιέλσα», καθώς επικράτησε 3-2 στην πρεμιέρα της Ταγέρες, σε ένα ματς μάλιστα στο οποίο επέστρεψε από 0-2 και 4-2 την περασμένη εβδομάδα της Εστουδιάντες. Ενδιάμεσα αυτών, ηττήθηκε 0-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, στο μοναδικό ματς φυσικά στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της. Εκτός συνόρων, στην 3η θέση του 6ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα, πίσω από τη Λιμπερτάδ (Παραγουάη) και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (Βραζιλία), αδυνατώντας φυσικά να βρεθεί στα νοκ άουτ και την φάση των «16» της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για τη Νιούελς το 2019, ενώ 1-1 το 2017 και 0-0 το 2018, σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Πατρονάτο.

Μονομαχία δύο ισάξιων σχεδόν ομάδων, στην οποία θα «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων, αποφεύγοντας να πάρω ρίσκο με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x