Spread the love

Πάμε τώρα στο τελευταίο ματς των προημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτό της Αυστραλίας με αντίπαλο την Αργεντινή.

Οι Μπούμερς είναι τα μεγάλα φαβορί, όμως είναι δεδομένο πως οι Αργεντίνοι θα παλέψουν με ό,τι έχουν, καθώς, εκτός της θέσης στην 8άδα που διακυβεύεται, θα πρέπει να αναλογιστούμε πως μπορεί να είναι και το τελευταίο ματς στην καριέρα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Λουίς Σκόλα.

Έτσι λοιπόν, η πρότασή μας θα είναι λίγο ιδιαίτερη, καθώς, παρότι πιστεύουμε πως η Αυστραλία θα πάρει τη νίκη, θα ποντάρουμε σε μια ήττα με λίγους πόντους για την Αργεντινή.

Πρόταση Αργεντινή (+10,5) με απόδοση 1.75

Πάμε τώρα στα ειδικά και τιμής ένεκεν, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με τον Λουίς Σκόλα. Ο 41χρονος είναι μαέστρος κοντά στο καλάθι, αλλά και από μέση απόσταση, ενώ θα παίξει πολύ, ακόμα και σε περίπτωση που η Αυστραλία κερδίσει με πολλούς πόντους. Το λάιν του είναι στους 15,5 πόντους και το Over στα δικά μας μάτια φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Πρόταση Σκόλα Over 15,5 πόντοι με απόδοση 1.70

Τέλος, πάμε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στον ηγέτη των Μπούμερς, Πάτι Μιλς. Ο πολύπειρος γκαρντ είναι ο κορυφαίος πασέρ της ομάδας του με 5,7 ασίστ ανά ματς και στο νοκ άουτ ματς αναμένεται να δώσει περισσότερα στους Αυστραλούς, οι οποίοι στηρίζονται πάνω του. Το λάιν του είναι στις 5,5 ασίστ και εμείς ποντάρουμε πως θα το ξεπεράσει, οπότε αυτή θα είναι και η πρόταση με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας από το τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών.

Πρόταση Μιλς Over 5,5 ασίστ με απόδοση 1.85

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x