ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Φερεντσβάρος – Σλάβια Πράγας  

Τσάμπιονς Λιγκ: Φερεντσβάρος – Σλάβια Πράγας  
Spread the love

Στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Φερεντσβάρος και την Σλάβια Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ, με τη νικήτρια του ζευγαριού Κλουζ – Γιουνγκ Μπόις.

Τέσσερις νίκες για την Φερεντσβάρος σε ισάριθμα ματς στους δύο προηγούμενους γύρους, βλέποντας την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας να ξεπερνάει αρχικά το εμπόδιο της Πρίστινα, της οποίας επικράτησε 3-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βουδαπέστη και 3-1 στην συνέχεια στο Κόσοβο. Κανένα πρόβλημα και στον 2ο προκριματικό γύρο, με 2-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ζαλγκίρις, ενώ 3-1 ακολούθως στον επαναληπτικό στη Λιθουανία. Εντός συνόρων, τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα για την Φερεντσβάρος, ενώ «θύμα» έκπληξης το Σάββατο που μας πέρασε στην πρεμιέρα του φετινού, καθώς ηττήθηκε 1-2 φιλοξενώντας την Κισβάρντα.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Τσεχίας η Σλάβια Πράγας, η οποία μπήκε απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το περσινό μάλιστα το κατέκτησε με εμφατικό τρόπο, καθώς το κατάφερε αήττητη, έχοντας απολογισμό 26 νίκες και 8 ήττες σε 34 συνολικά ματς. Ξεκίνημα επίσης με δύο «διπλά» στο φετινό, με 1-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της Ζλιν και 3-1 την Παρασκευή που μας πέρασε στη μονομαχία της με την Τέπλιτσε.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Φερεντσβάρος και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Τσεχίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη για την Σλάβια Πράγας η σημερινή στην Ουγγαρία.

Αδικαιολόγητος ο τίτλος του φαβορί στην Σλάβια Πράγας, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι στο οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x