ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ατλ. Παραναένσε

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ατλ. Παραναένσε
Spread the love

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για την φάση των «16» του κυπέλλου, με την Ατλέτικο Παραναένσε να έχει μικρό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα».

Να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με οποιοδήποτε σκορ αλλά μόνο με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ η Ατλέτικο Παραναένσε στο πρώτο μεταξύ τους ματς με κεφαλιά του Τεράνς, με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου (46΄), με τους φιλοξενούμενους όμως στην συνέχεια να έχουν ένα δοκάρι, πριν φτάσουν στην ισοφάριση, με το κοντινό πλασέ του Ζε Ρομπέρτο στο εβδομηκοστό λεπτό. Παρόλα αυτά, μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ατλέτικο Παραναένσε ο Τεράνς, καθώς ήταν αυτός που με κοντινό πλασέ, πέντε λεπτά πριν το φινάλε, διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του.

Πρόκριση σε βάρος της Κορίνθιανς για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στον προηγούμενο γύρο, με την ομάδα της Γκοϊανίας να «καθαρίζει» ουσιαστικά με το 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της «μεγάλης» αντιπάλου της, σκορ που υπερασπίστηκε στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο γήπεδο της (0-0). Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 1-1 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο, με το οποίο «υποχώρησε» στην 9η θέση και στο -4 από την πρώτη εξάδα.

Στην αντίπερα όχθη, το εμπόδιο της 2ης κατηγορίας Αβαΐ αυτό που ξεπέρασε η Ατλέτικο Παραναένσε στον προηγούμενο γύρο, καθώς μετά το 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις, επικράτησε 1-0 στον επαναληπτικό στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα». Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 0-2 του πρωταθλήματος την Κυριακή που μας πέρασε στο Μπέλο Οριζόντε από την τοπική Ατλέτικο Μινέιρο, με το οποίο στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Μπραζιλεϊράο και στο -9 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παλμέιρας, έστω και με ένα ματς λιγότερο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ατλέτικο Παραναένσε και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Αρκετά αμφίρροπος επαναληπτικός, με την σκληροτράχηλη Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, για να «σβήσει» το μικρό προβάδισμα της ελαφρώς καλύτερης αγωνιστικά σημερινή της αντιπάλου.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x