ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Κουόπιο – Αστάνα

Conference League: Κουόπιο – Αστάνα
Spread the love

Στη «Μπολτ Αρένα» του Ελσίνκι και όχι στην φυσική έδρα της Κουόπιο, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στo Καζακστάν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ με την Ουνιόν Βερολίνου.

Επιτυχία σίγουρα για την Κουόπιο η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, ειδικά με τον τρόπο που αυτή προήλθε, με την φινλανδική ομάδα να έχει κάθε λόγο πλέον να αξιώνει το κάτι παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, ισοπαλία με 2-2 στον προηγούμενο γύρο στο πρώτο ματς φιλοξενώντας την Βόρσκλα, με την Κουόπιο όμως να επικρατεί 3-2 στον δραματικό σε εξέλιξη επαναληπτικό στην Ουκρανία, αφού προηγουμένως κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εντός συνόρων, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το προ 10 περίπου ημερών 1-0 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Ίλβες, με το οποίο βρέθηκε στην 2η θέση και το -7 από την κορυφή, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Ελσίνκι.

Στον αντίποδα, δραματική πρόκριση στον προηγούμενο γύρο και για την Αστάνα σε βάρος του Άρη, καθώς μετά το 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Καζακστάν, ηττήθηκε 1-2 στον επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη, μειώνοντας όμως ή βρίσκοντας αν προτιμάτε το «χρυσό» γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Εντός συνόρων, σε εξέλιξη το κύπελλο, το οποίο διεξάγεται αρχικά σε ομίλους, εκεί όπου η Αστάνα μετά το πρόσφατο 0-3 στην έδρα της Ακζαγίκ, κινδυνεύει να μείνει νωρίς εκτός συνέχειας της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Κουόπιο με ομάδα του Καζακστάν, ενώ λευκή ισοπαλία για την Αστάνα το 2016 με την Ελσίνκι, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στην Φινλανδία.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x