ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Πρίστινα – Μπόντο Γκλιμτ

Conference League: Πρίστινα – Μπόντο Γκλιμτ
Spread the love

Στην Πρίστινα η πρώτη κόντρα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μπόντο Γκλιμτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στη Νορβηγία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ με τη νικήτρια του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Ζαλγκίρις (Λιθουανία).

Δύο ήττες, όπως αναμενόταν, από την Φερεντσβάρος (0-3, 1-3) στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για την Πρίστινα, η οποία πάντως συνεχίζει στην Ευρώπη, καθώς «υποβιβάστηκε» στο Conference League, εκεί μάλιστα όπου κατάφερε να ξεπεράσει για ένα γκολ το εμπόδιο της Κοναχς Κουέι. Πιο συγκεκριμένα, επικράτηση με 4-1 στην πρώτη τους μονομαχία για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Κόσοβο, με την πρόκριση να έρχεται με αγχωτικό τρόπο, καθώς ηττήθηκε ακολούθως 2-4 στον επαναληπτικό στην Ουαλία.

Στην άλλη πλευρά, κάτι ανάλογο και για την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, καθώς γνώρισε δύο ήττες από τη Λέγκια (2-3, 0-2) στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και «υποβιβάστηκε» και αυτή στο Conference League. Εύκολη πάντως η πρόκριση της εκεί στον 2ο προκριματικό γύρο σε βάρος της Βαλούρ, της οποίας επικράτησε 3-0 τόσο στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Ισλανδία όσο και στον επαναληπτικό στο γήπεδο της.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Πρίστινα με ομάδα της Νορβηγίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της Μπόντο Γκλιμτ στο Κόσοβο.

Φαβορί η Μπόντο Γκλιμτ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 37 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x